Accident înfiorător la Agigea în această dimineață. Șofer de TIR, mort pe loc după o prăbușire de la 5 metri înălțime

Accident înfiorător la Agigea în această dimineață. Șofer de TIR, mort pe loc după o prăbușire de la 5 metri înălțime
TIR prăbușit de la 5 metri în Agigea Foto ilustrativă

Un accident extrem de violent a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la Agigea, acolo unde un șofer s-a prăbușit cu TIR-ul de la o înălțime de 5 metri, distrugând o balustradă aflată pe marginea drumului. Din păcate, bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, medicii fiind obligați să declare decesul.

În ce circumstanțe s-a produs accidentul

Tragedia a avut loc în jurul orei 4:00 dimineața, iar până în acest moment nu există martori, data fiind ora târzie a producerii accientului. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat în această dimineață șoferul fără viață, prins între fiarele cabinei TIR-ului.

Potrivit primelor informații, ipoteza autorităților este aceea că șoferul ar fi circulat cu o viteză peste limita maximă admisă, astfel că atunci când s-a apropiat de un sens giratoriu, acesta l-a observat prea târziu, moment în care a tras de volan și a sărit peste balustradă, prăbușindu-se de la înălțime.

În acest moment, polițiștii încearcă să afle toate informațiile de la fața locului pentru a stabili condițiile exacte ale producerii acidentului.

Un alt accident a avut loc în cursul dimineții de ieri între Agigea și Techirghiol, pe DN38, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit cu un TIR, rezultând o victimă.

Accident cu doi morți la Căpușu Mare

Un alt accident terifiant a avut loc în cursul zilei de ieri, la ieșirea din Căpușu Mare spre Gilău, acolo unde doi șoferi au intrat în coliziune directă și au murit la scurt timp după tragedie, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-i salva. Potrivit primelor informații, unul dintre șoferi avea 20 de ani, iar cel de-al doilea 40 de ani. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, dar din păcate, niciunul dintre bărbați nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

„Intervenție în urma unui accident grav în apropiere de Căpușu Mare. Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accident rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.

Pompierii a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau stop cardiorespirator.

Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vii tale pentru aceștia.
La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical”, a transmis ISU Cluj.