Un șofer de TIR și-a găsit soția cu amantul în casă. Bărbatul venise mai devreme din cursă pentru a-i face o surpriză partenerei

Un șofer de TIR și-a găsit soția cu amantul în casă. Bărbatul venise mai devreme din cursă pentru a-i face o surpriză partenerei
Surpriza unui șofer de TIR când s-a întors din cursă

Un șofer de TIR a vrut să-i facă o surpriză soției sale și a venit mai devreme dintr-o cursă lungă. Din nefericire, ajuns acasă, a avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când a surprins-o cu un alt bărbat.

Totul a fost transmis live pe Facebook

Șoferul și-a prins soția cu un alt bărbat care, la rândul său, este și el însurat. A fost foarte calm și a scos telefonul pentru a transmite întreaga scenă live pe rețelele de socializare. Pe parcursul filmării, șoferul venit din cursă îi spune soției sale să se îmbrace și să plece la amant pentru a dormi.

„Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi.
Sunt foarte nebun şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci, bărbate. (…) O iei îmbrăcată-te acuma şi fata şi merge la tine în noaptea asta ca să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”, spune bărbatul care și-a prins soția cu amantul.

Într-un alt clip video, bărbatul îi spune partenerei să lase fata acasă și să plece doar ea, alături de amant. Cei care au văzut scenele transmise live l-au felicitat pe șofer pentru modul în care a reacționat.

„Sa îți dea Dumnezeu putere să poți trece cu bine peste”
“Încearcă și fă tot posibilul să oprești copilul”,
„Ai grija de tine sa nu faci vreo prostie”, au fost câteva dintre mesaje.

Șofer de TIR, prins cu migranți în camion

Un șofer de TIR din Arad a fost prins la Vama Nădlac 2 cu 15 migranți ascunși în camionul său. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a încercat să treacă cetățeni din Turcia, Siria și Irak, ilegal către Ungaria. Toți cei 15 migranți erau ascunși în interiorul lăzilor pentru paleți ale semiremorcii.

”În data de 18.02.2021, în jurul orei 00.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în urma analizei de risc în vederea prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier fără încărcătură, format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un cetăţean român în vârstă de 45 de ani, domiciliat în judeţul Arad. Şoferul a declarat că se deplasează în ţara vecină, pentru a încărca bunuri diverse”, transmite Poliţia de Frontieră.

Șoferul român le-a spus polițiștilor că merge în Ungaria pentru a încărca diverse bunuri și nu știa că migranții se aflau în camionul său.