Un șofer a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la fața locului. La scurt timp, a intrat în coliziune cu un camion și a decedat

Un șofer a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la fața locului. La scurt timp, a intrat în coliziune cu un camion și a decedat
Un bărbat a decedat într-un accident rutier

Marți seară, un grav accident rutier a avut loc pe DN 12 între o autoutilitară și un camion. Evenimentul a avut loc în jurul orei 21:00, la ieșirea din localitatea Sfântu Gheorghe spre Chilieni, județul Covasna.

Accident teribil în Covasna

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a fost implicat într-un accident rutier. Cu toate acestea, șoferul nu a rămas la fața locului așa cum prevede legea. În schimb, bărbatul și-a continuat drumul mai departe. Din păcate, la scurt timp, acesta a fost implicat într-un alt accident, în urma căruia și-a pierdut viața.

„Autoutilitara implicată marţi seara în accidentul de pe DN12 a mai fost implicată într-o tamponare, un eveniment rutier fără victime, la Ilieni, înainte de producerea accidentului mortal. După tamponare, şoferul a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp a fost implicat în cel de-al doilea accident, în urma căruia şoferul şi-a pierdut viaţa”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe, pentru bzb.ro.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident rutier cu victimă la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Chilieni. Din primele informaţii, este vorba despre o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma accidentului conducătorul autoutilitarei a decedat”, a transmis IPJ Covasna.

Accident în lanț în București

În urmă cu câteva săptămâni, un accident în lanț a avut loc în București, acolo unde peste 20 de mașini au fost implicate. Traficul a fost restricționat în zona Iuliu Hațieganul pe ambele sensuri timp de trei ore. Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar niciunul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Toți circulau în coloană, așa că viteza de deplasare nu era foarte mare. Accidentul a avut loc din cauza gheții. Apa de la aspersoarele din zonă a înghețat pe asfalt, iar mașinile au alunecat ca pe patinoar. Unele dintre mașini au fost foarte avariate.

Potrivit șoferilor, atunci când au intrat în pasaj, mașinile au început să alunece extrem de tare, iar aceștia au pierdut controlul volanului. Cum frânele nu ajută deloc pe gheață, autoturismele au alunecat fără a putea fi controlate pe gheață. Deocamdată nu se știe de ce aspersoarele erau pornite.