Ultima oră! Accident în lanț cu 21 de mașini pe DN 15, în județul Mureș. Traficul este complet blocat

Ultima oră! Accident în lanț cu 21 de mașini pe DN 15, în județul Mureș. Traficul este complet blocat
Imagini de la locul accidentului Sursă foto: observatornews.ro

Tragedie pe șosea în județul Mureș, acolo unde la această oră traficul este blocat din cauza unui carambol în care au fost implicate 21 de mașini.

Bilanțul victimelor

Un accident în lanț a avut loc luni dimineață în localitatea Sânpaul, acolo unde traficul a fost blocat. Potrivit centrului INFOTRAFIC, circulația a fost deviată pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș.

Conform primelor informații, accidentul s-ar fi produs din cauza poleiului și a ceții dense, fiind rănită minor o singură persoană, aceasta refuzând transportul la spital. De altfel, înainte de producerea accidentului, autoritățile competente anunțaseră depunere de polei pe drum, atenționând cu privire la circulația autovehiculelor.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma carambolului în care au fost implicate 21 de autoturisme, ce a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureș-Luduș, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș, o persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș”, au transmis autoritățile, potrivit observatornews.ro.

Carambol cu 6 mașini în Cluj-Napoca

Un accident a avut loc sâmbătă, în Cluj-Napoca, acolo unde o șoferiță de 19 ani aflată la volan a lovit violent un alt autoturism. În urma impactului, s-a produs o ciocnire în lanț, fiind implicate 6 mașini. Din păcate, șoferul autoturismului lovit inițial a suferit leziuni, fiind nevoie de transportul său la spital.

”În urma coliziunii, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme. În urma coliziunii inițiale, autoturismul condus de tânăra de 19 ani a fost proiectat în autoturismul care se afla pe banda întâi, în fața sa și a pătruns pe sensul opus, acroșând un alt autoturism”, a transmis IPJ Cluj, potrivit Monitorul de Cluj.

Un alt accident grav a avut loc duminică seară, pe DN 2 (E 85), la intrare în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, acolo unde patru persoane, dintre care care și un copil, fiind grav rănite, anunță News.ro. Potrivit primelor informații oferite de Poliție,  accidentul a avut loc la intrare în Poşta Câlnău, pe drumul european E 85, o onă în care se înregistrează valori mari de trafic, fiind drumul care leagă Moldova de Capitală.

În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care, unul fiind desprins în două bucăți. Pentru extragerea victimelor a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului care a produs accidentul s-a identificat o concentraţie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Printre victime se află șoferul vinovat și o pasageră din mașina acestuia, precum și doi pasageri din mașina lovită violent, respective o feneie de 31 de ani și un copil de 5 ani.