Tot mai mulți turiști români se plâng de mâncare servită la all-inclusive în Bulgaria. Rețelele de socializare și forumurile de profil abundă în ultimul timp de ”țepele” de la hotelurile de pe litoralul bulgaresc. Marile nemulțumiri se referă în general la meniu și la ”diversitatea sa”.
Spre exemplu, un român care a mers în vacanță în Bulgaria și a fost nemulțumit de ce a primit la micul dejun. Bărbatul a împărtășit pe rețelele de socializare care erau preparatele oferite de bulgari.
Astfel, aerau câteva farfurii și nu prea multe preparate. La dispoziția turiștilor s-au pus mezeluri, adică șuncă și salam uscat, și câteva legume. Turiștii puteau mânca roșii, castraveți, măsline, dar și brânză.
În afară de asta, mai găseai unt și câteva preparate dulci, pentru cei care preferă să mănânce dulce la micul dejun. Românul a fost nemulțumit de acest meniu și de diversitatea lui.
Românul nu s-a plâns de restul meniului de la cazarea din Bulgaria, deci posibil ca restul mâncării să fi fost mai pe placul său.
„Am stat și noi o noapte acum o săptămână, cam vechi și vizibil uzat mobilierul, nici curățenia nu e chiar ok”, a povestit un alt român care a petrecut vacanța acolo, pe Forum Bulgaria.
Alți turiști au fost însă mult mai vocali când a venit vorba de mâncarea primită la all-inclusive. Aceștia au descris mâncarea drept una de cantină. Și prețul a fost unul imens. Trei adulți și doi copii au plătit 3.500 de euro pentru cinci nopți.
„Mâncarea este de cantină – într-adevăr multe feluri, dar niciunul nu a avut vreun gust deosebit, vreun condiment, sau ceva special.
Iar nemulțumirile sunt aceleași. Multe prăjeli, salam și brânză doar sortimente locale, nimic care să justifice acest preț imens. Restaurantul de fructe de mare a fost o glumă bună. Este tot tip bufet și era aceeași mâncare că în restaurantul principal, doar că mai aveau 2 feluri de creveți, niște pește pane, calamar prăjit și midii”, se arată în postarea turistei.