Un român care muncea fără acte în Italia a căzut de la înălțime și a murit. Bărbatul a fost abandonat pe stradă

Un român care lucra în Italia fără acte a picat de la înălțime și a murit, iar în prezent autoritățile din această țară se confruntă cu un caz cât se poate de șocant. Cadavrul muncitorului a fost lăsat în mod întâmplător, în fața unei clădiri, din centrul istoric al orașului Napoli, acolo unde ar fi locuit bărbatul.

Un român care muncea fără acte în Italia a căzut de la înălțime și a murit. Bărbatul a fost abandonat pe stradă

Un român care muncea fără acte în Italia a căzut de la înălțime și a murit. Bărbatul a fost abandonat pe stradă
Trupul neînsuflețit al românului care a decedat în Italia a fost abandonat pe stradă și găsit de autorități

Bărbatul care nu avea un contract de muncă legal și își desfășura activitatea „la negru”, a picat de la o înălțime considerabilă și a decedat, iar ulterior cadavrul său a fost abandonat pe stradă. Mai mult, acesta a fost lăsat în centrul istoric din orașul italian Napoli, spre groaza trecătorilor, dar și a turiștilor. Românul care și-a pierdut viața ar fi avut vârsta de 40 de ani. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz și au informat că ar fi vorba despre un muncitor din domeniul construcțiilor și care ar fi muncit ilegal.

Românul a suferit un accident care i-a fost fatal, iar în mod tragic din pricina faptului că nu avea formele legale de angajare, a fost abandonat pe stradă. Bărbatul de aproximativ 40 de ani, despre identitatea căruia nu se cunosc mai multe detalii, ar fi suferit fracturi la nivelul membrelor.

În urma unei autopsii, autoritățile au putut stabili că acesta a picat de la o înalțime foarte mare. Bărbatul mai avea pete de vopsea pe hainele pe care le purta când a fost găsit, dar în zona în care a fost abandonat nu existau urme de sânge. Din acest motiv, a început să fie căutat și locul în care ar fi putut avea loc tragicul accident. A fost descoperit rapid că era vorba despre un șantier din zonă, unde erau ridicate chiar schele pe o clădire și se efectuau câteva renovări, la ultimul etaj, potrivit libertatea.ro. Mai mult, odată ajunși la fața locului, polițiștii au simțit un puternic miros de clor, semn că s-ar fi încercat chiar ștergerea urmelor care să indice decesul românului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI