Un român care lucra în Italia a murit la 4 luni după ce a leșinat la serviciu. Ce i-au spus medicii atunci

Italia: Un român a murit la 4 luni după ce a leșinat la serviciu și medicii l-au declarat apt de muncă

Un român care lucra în Italia a murit la 4 luni după ce a leșinat la serviciu și a fost declarat apt de muncă de către medici. Procuratura din Treviso a deschis o anchetă la spitalul Ca’ Foncello. Anchetatorii încearcă să stabilească împrejurările care au dus la moartea bărbatului.

Italia: Un român a murit la 4 luni după ce a leșinat la serviciu și medicii l-au declarat apt de muncă

Un român care lucra în agricultură în Italia a murit zilele trecute în condiții suspecte. În urmă cu 4 luni, bărbatul a leșinat la locul de muncă, pe câmp. El a fost transportat la spital, dar a fost externat după scurt timp și a fost declarat apt de muncă. Florin Pogol avea 50 de ani și lucra la o societate agricolă din provincia Treviso.

Colegii lui sunt cei care au intervenit în momentul în care bărbatul a leșinat. După ce l-au consultat, medicii l-au considerat apt de muncă. Florin Pogol a ajuns ulterior din nou la spital și s-a plâns că are o stare de oboseală foarte mare. I s-au făcut analizele, a fost internat în spital, iar la scurt timp a început să se simtă și mai rău. Inima românului a încetat să mai bată duminică, 3 noiembrie.

Procuratura din Treviso a deschis o anchetă și a cerut efectuarea autopsiei pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care românul a încetat din viață și dacă decesul putea fi evitat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI