Un preot i-a dat din greșeală unui enoriaș benzină în loc de apă sfințită. Șocant ce a urmat

Un preot i-a dat din greșeală unui enoriaș benzină în loc de apă sfințită. Șocant ce a urmat
Un bărbat a murit în Nigeria după ce a bput benzină în loc de apă sfințită.

Caz halucinant în Nigeria! Un preot a confundat apa sfințită cubenzina și i-a dat să bea unui enoriaș. Bărbatul a murit pe loc, iar ce s-a întâmplat ulterior este de-a dreptul revoltător. Vestea morții bărbatului a făcut înconjurul lumii.

Greșeala unui pastor s-a soldat cu moartea unui om

Un pastor a confundat benzina cu apa sfinţită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, Nigeria. Și mai grav este faptul că după ce a băut combustibilul, bărbatul efectiv a explodat. Pastorul a fost grav rănit, iar cel puțin un bărbat a fost ucis. Bărbatul venit să primească binecuvântarea a murit pe loc iar cadavrul său era de nerecunoscut, în timp ce pastorul a suferit arsuri grave.

„Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă”, a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă (Nema).

„În timp ce golea conţinutul pe o persoană (venită să primească binecuvântare – n.a.), o lumânare aprinsă în apropiere a condus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi”, a explicat Farinloye, citat de Agerpres.

Explozia bărbatului a provocat un incident major în Lagos, Nigeria
Explozia bărbatului a provocat un incident major în Lagos, Nigeria

Corpul credinciosului a devenit ulterior de nerecunoscut după ce acesta bput benzina pe care i-o dăduse preotul în cadrul ritualului religios. Mai mult decât atât, după explozie s-a produs un incendiu, care a avut loc în biserica din cartierul Baruwa, din capitala economică nigeriană. Flăcările s-au extins apoi către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri, conform responsabilului agenţiei pentru intervenţii de urgenţă şi media locale. „Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată (pastorul – n.a.) primeşte îngrijiri medicale”, a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos (Lasema). „Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului”, a mai adăugat Femi Oke-Osanyintolu.

În urma incendiului, autoritățile nigeriene mai caută acum și alte victime printre dărâmături.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI