09 iul. 2021 | 15:20

Un polițist din Focșani, mușcat de un șofer beat care a provocat un accident

News
Un polițist din Focșani, mușcat de un șofer beat care a provocat un accident
Un polițist din Focșani, mușcat de un șofer beat care a provocat un accident

Un incident ciudat dar și extrem a avut loc în Focșani, acolo unde un polițist de rutieră a fost mușcat de un șofer beat, care tocmai provocase un accident rutier. Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițist mușcat de un șofer beat

Un eveniment rutier a avut loc în noaptea de 7 spre 8 iulie, pe o stradă din Focșani, soldat cu pagube materiale. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto vinovat a părăsit zona. Acesta a fost identificat în scurt timp de oamenii legii, pe o altă stradă din oraș.

În timp ce polițiștii îl legitimau, șoferul a demarat în viteză. Autoturismul pe care îl conducea a fost blocat la aproximativ un kilometru depărtare, la câteva străzi distanță. Polițiștii l-au imobilizat pe bărbat. Acesta a opus rezistență adresând injurii și mușcându-l pe unul dintre agenți.

„Întrucât se manifesta agresiv şi nu coopera, poliţiştii au imobilizat bărbatul. Precizăm că  acesta a opus rezistenţă, adresând injurii şi agresându-l fizic (prin muşcătură) pe unul dintre poliţiştii care intervenea.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  de 1.07 mg/l alcool pur în  aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere comiterea infracţiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, iar magistraţii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 ore”, potrivit IPJ Vrancea.

Un polițist din Bihor, beat fiind, a atacat și a bătut un tânăr, în plină stradă

Un polițist din este cercetat penal și disciplinar, după ce a bătut un tânăr în fața unui club din localitatea Chișcău. Agentul era în afara programului de lucru. Cei sunt sunt chiar vecini de stradă și au ieșit în club cu un grup de prieteni.

La plecare, între tineri s-a iscat o ceartă. Polițistul, băut fiind, a tăbărât pe victimă și l-a bătut. Cu toate că a leșinat în urma căzăturii, l-a luat la pumni, fiind tras la o parte de câțiva martori. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Vă asigurăm că oferim tot sprijinul necesar unităţii de parchet competente, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, care derulează ancheta proprie cu privire acest caz. La nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente” a mai spus comisarul şef Fărcuţa.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Fraudă pe internet. Noua înșelătorie cu Marele Premiu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro