Un om de afaceri din Prahova s-a sinucis cu arma de vânătoare, în propria casă. De ce a recurs la gestul extrem

Un om de afaceri din Prahova s-a sinucis cu arma de vânătoare, în propria casă. De ce a recurs la gestul extrem
Un bărbat s-a sinucis cu arma de vânătoare pe care o deținea

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Mizil, județul Prahova, a fost găsit fără viață în mansarda casei. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de sora acestuia. Din primele informații, bărbatul și-ar fi luat viața folosind o armă de vânătoare pentru care avea permis.

Ce spun vecinii despre gestul bărbatului

Anchetatorii încă nu au aflat cu exactitate de ce a recurs bărbatul la un asemenea gest. Acesta locuia singur și divorțase cu puțin timp în urma de soția lui. De asemenea, cei doi aveau două fetițe, care în prezent locuiau cu mama lor. Cei apropiați au rămas șocați când au auzit vestea. Bărbatul avea o firmă de succes și era pasionat de vânătoare.

În afară de probleme în familie pe care le avea, vecinii spun că bărbatul ar fi avut probleme financiare cu firma și că, recent, ar fi rămas fără permis deoarece a fost prins băut la volan. Cea care i-a găsit trupul fără viață este chiar sora sa. Conform polițiștilor, și-a luat viața cu arma de vânătoare pe care o deținea în mod legal.

„Nu cred că mă oprește cineva din lacrimi. Un băiat de stimă, un băiat bun, suntem şocaţi. Mă gândesc numai la fetițele alea două care le are doamne ce frumușele doamne ce pline de viaţa. L-am văzut o dată cu arma pe umăr, plecând”, a spus o vecină.

Trupul omului de afaceri a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuare necropsiei. Oamenii legii continua cercetările pentru a afla cu exactitate de și-a luat viața bărbatul.

Tânăr polițist găsit mort într-un parc din Iași

În urmă cu trei zile, corpul fără viață a unui polițist a fost găsit în Parcul Copou din municipiul Iași. Tânărul avea doar 25 de ani și lucra în cadrul IPJ Botoșani, la secția de poliție din localitatea Leorda, care aparține de municipiul Dorohoi. Lucra în poliție de la începutul acestui an, fiind angajat din sursă externă.

”În cursul dimineții de 14 martie 2022, în jurul orei 06 am primit un apel la 112 conform căruia în Parcul Copou se află un tânăr în vârstă de 25 de ani care prezintă o plagă împușcată extremitate cefalică. Avea un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Am găsit bărbatul cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare. Echipajul de poliție l-a identificat și a identificat și arma. Există suspiciuni că ar fi polițist” a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

La fața locului s-a găsit o armă, care, spun autoritățile, ar fi fost al șefului de post. Tânărul nu avea permis port armă.