Un nou termen în procesul Oanei Zăvoranu. Ce a dezvăluit avocata vedetei

de: Bișinicu Andreea
06 10. 2022

O nouă lovitură pentru Oana Zăvoranu. Controversata actriță s-a confruntat cu inițierea unui nou proces în dimineața zilei de joi, 6 octombrie. Recent, poliția a deschis un dosar la clinica de înfrumusețare a Oanei Zăvoranu. Ce ar fi pățit, de fapt, bruneta. Ce spune avocata divei.

Avocata Oanei Zăvoranu, despre noul termen din procesul vedetei

Potrivit autorităților țării noastre, firma deținută de Oana Zăvoranu i-ar fi aparținut, de fapt, unei asistente care a lucrat la clinică administrată de actriță, în baza unui contract de prestări de servicii medicale între două societăți.

Avocata vedetei a făcut o serie de declarații, la Curtea de Apel, despre situația delicată în care se află Oana Zăvoranu, după ce faimoasa actriță ar fi fost executată silit. De asemenea, persoana care o reprezintă legal pe vedetă a susținut că Zăvo își dorește să fie extrem de discretă în spațiul public.

„Astăzi s-a pus în discuție o excepție invocată de apărătorul, inculpatul Oana Zăvoranu cu privire la competența materială a Direcției Naționale Anticorupție, urmând ca instanța să se pronunțe, ulterior subsecvent peste două săptămâni, la termenul de 3 noiembrie.

După cum ați observat în spațiul public ne-am obținut în a face susțineri. Este un moment în care se discută legalitatea probelor. Se aduc acuzații de șantaj. Noi am fost foarte discreți peparcursul urmăririi penale.

Am lăsat la latitudinea organelor de urmărire penală să desfășoare activitățile. Rămâne ca pe parcursul procesului penal să se stabilească vinovăția sau nevinovăția inculpaților. Infracțiunea de șantaj este o infracțiune foarte gravă.”, a mai precizat avocatul.”, a declarat avocatul Oanei Zăvoranu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ce cerințe are Oana Zăvoranu

Potrivit spuselor avocatului artistei, Oana Zăvoranu cere daune morale și să nu mai fie pusă, pe viitor, într-o situație de asemenea natură.

„Clientul meu vrea, în afară de daunele morale solicitate, să fie sigur că pe viitor nu se mai pot comite asemnea fapte de către inculpați.”, a mai declarat avocatul Oanei Zăvoranu.

Vineri, 30 septembrie, reprezentanții Poliției și executorul judecătoresc au descins în fața clinicii de recuperare a Oanei Zăvoranu, pentru a recupera bunuri valoroase ce ar acoperi suma datorată de vedetă.

Fostul manager al clinicii One Life SRL a Oanei Zăvoranu ar fi cerut daune în valoare de peste 30.000 de euro. Bruneta a primit o altă executare silită, din cauza faptului că nu a restituit suma cerută de aceasta.