Un nou cuplu neaşteptat. O celebră jucătoare de tenis face furori alături de noul iubit. Imagini superbe din vacanţă

Un nou cuplu neaşteptat. O celebră jucătoare de tenis face furori alături de noul iubit. Imagini superbe din vacanţă
Un nou cuplu neaşteptat în lumea sportului. O celebră jucătoare de tenis face furori pe internet cu noul său partener.

Un nou cuplu neaşteptat în lumea sportului. O celebră jucătoare de tenis a stârnit valuri de discuții pe internet, după ce s-a afișat cu noul său partener. Nimeni nu se aștepta să îi vadă pe cei doi împreună. Frumoasa tenismenă i-a cucerit pe toți internauții cu imaginile din vacanța organizată între competițiile sportive.

Un nou cuplu neaşteptat în lumea sportului

Un nou cuplu în sport. Două celebrităţi au apărut împreună, stârnind furori pe internet. Celebra jucătoare de tenis Anett Kontaveit, în vârstă de 26 de ani, locul 17 WTA, s-a afișat împreună cu fotbalistul Brent Lepistu, de la FCI Levadia, cu trei ani mai mare decât partenera sa. Estonianca i-a uimit pe toți cu imaginile făcute publice.

În urmă cu câteva zile, Anett Kontaveit a împărtășit cu comunitatea sa de pe platforma Instagram o serie de fotografii din vacanța în care a mers împreună cu iubitul său. Cuplul a decis să petreacă împreună câteva momente de respiro, în pauza competițională, într-o destinație exotică.

Anett Kontaveit și Brent Lepistu au plecat pe insula Bali, de unde au publicat mai multe fotografii. În doar o singură zi, materialele făcute publice de jucătoarea de tenis au fost apreciate de 19.000 de utilizatori online. Este cea mai clară dovadă a faptului că relația celor doi a fost una neașteptată.

Anett Kontaveit și Brent Lepistu, împreună

Numărul reacțiilor stârnite de cuplu întrece cu mult orice alte aprecieri de la postările realizate de sportivă. Fotografiile împărtășite de Anett Kontaveit pot fi vizualizate în galeria FOTO a acestui articol. Atât comunitatea de 167.000 de urmăritori ai tenismenei, cât și fanii fotbalistului au rămas impresionați de legătura amoroasă.

Tânăra Anett Kontaveit ocupă locul 17 WTA, în prezent. A jucat ultimul meci pe data de 6 octombrie, împotriva numărului 73 mondial Tereza Martincova. Estonianca a fost vicecampioană la Doha, Hamburg și Tallinn.

Partenerul ei, Brent Lepistu, este un fotbalist foarte cunoscut în țara sa natală. Se pare că bărbatul a reușit să o cucerească pe sportivă, aceasta menționând pe paginile sale de pe rețelele sociale că a decis să „construiască amintiri” alături de el.

Mijlocașul joacă la clubul FCI Levadia din Meistriliiga și la echipa națională a Estoniei. Este membru al echipei naționale de fotbal a Estoniei. De-a lungul timpului, a strâns un număr de 13 selecții în naționala țării sale natale. Înainte de a face asta, a trecut și pe la Flora. Cariera sa a debutat în anul 2013, când a jucat în sferturile de finală ale Cupei Estoniei, în echipa anterior amintită. Mai târziu, s-a transferat la clubul Warrior.

Urmăriți Playtech.ro și pe