26 ian. 2023 | 10:07

Un nou cuplu în showbizul românesc. Cu cine se iubește fosta lui Mihai Costea

Monden
Un nou cuplu în showbizul românesc. Cu cine se iubește fosta lui Mihai Costea
Fosta iubită a lui Mihai Costea este într-o relație.

Nou cuplul în showbiz-ul românesc! Se pare că noul an îi priește unei domnișoare care a ajuns cunoscută după ce s-a iubit cu Mihai Costea. Mama copilului fotbalistului a făcut primele declarații despre bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în iubire. Cei doi nu își doresc pentru moment să se afișeze împreună și continuă să fie extrem de discreți. ,,Nu ne grăbim”, a subliniat ea.

Fosta iubită a lui Mihai Costea iubește din nou

Fosta iubită a lui Mihai Costea trăiește din nou fiorii dragostei. Relația cu fotbalistul a fost trăită în văzul tuturor, dar noua sa poveste de iubire este una foarte discretă. Adelina Nica a mărturisit că își dorește mai multă discreție, așa că nu vrea pentru moment să se afișeze cu bărbatul care a făcut-o să aibă trăiri intense.

Tânăra a trecut peste o despărțire și a fost nevoită să depășească momente grele, dar iată că acum a venit din nou soarele pe strada sa. Fosta iubită a fotbalistului este într-o nouă relație deja de câteva luni. Vedeta a preferat însă să nu dezvăluie prea multe, dar a mărturisit totuși că relația este recentă și foarte specială.

,,Da, vorbesc cu cineva, momentan nu vreau să dau mai multe detalii. Nu vrem să oficializăm relația public, e mai bine așa, am trecut prin chestii multe neplăcute cu presa și nu mai vreau să fiu pusă în situația aceea, că nu e chiar ok. Suntem împreună de ceva timp, de câteva luni bune”, a spus Adelina Nica, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

,,Nu ne grăbim”

Amintim că Adelina Nica și Mihai Costea au un băiețel împreună în vârstă de un an și jumătate. Deși unii s-ar fi gândit că noul partener al ei i-a cunoscut deja fiul, cea din urmă nu se grăbește. Bruneta a mărturisit că amorezul actual nu l-a văzut pe cel mic, dar se va întâmpla și acest lucru.

,,Momentan Zian nu stă în preajma lui, tocmai de aceea am zis că nu ne grăbim și așa mai departe. Nu că nu aș fi sigură, sunt sigură din toate punctele de vedere vis a vis de bărbatul din viața mea, doar că atunci când e vorba despre un copil la mijloc nu e chiar atât de ușor.

Eu știu foarte bine și cred și eu că am puțină experiență la bărbați, la oameni în general, să-mi dau seama când vine vorba despre viața mea sau despre bagajul cu care vin într-o relație”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro