02 ian. 2024 | 18:27

Un nou caz Elodia în România? Un profesor ar fi fost ucis de soţie şi cei doi copii. Cine este Marian Claudiu

Social
Un nou caz Elodia în România? Un profesor ar fi fost ucis de soţie şi cei doi copii. Cine este Marian Claudiu
Cine este Marian Claudiu Bălan, profesorul de matematică dat dispărut în 2020. Ar fi fost ucis de soție împreună cu cei doi copii.

Este posibil ca oamenii legii să fi descoperit un nou caz Elodia în România. Un profesor ar fi fost ucis de partenera lui de viață, cu ajutorul celor doi copii minori pe care îi aveau împreună, în anul 2020. Între timp, femeia a spus tuturor că bărbatul a plecat de acasă. A și divorțat de el, în absența acestuia.

Un nou caz Elodia în România?

Un caz cercetat de procurorii români amintește de Elodia. Timp de mulți ani, stingerea din viață a avocatei Elodia Ghinescu a reprezentat un subiect neînțeles. Trupul femeii nu a fost găsit niciodată. Nici în prezent nu se știe ce s-a întâmplat cu el.

În cazul Elodiei Ghinescu a fost găsit vinovat pentru uciderea ei chiar bărbatul său, Cristian Cioacă. Amintim că partenerul de viață al femeii nu și-a recunoscut vinovăția în fața oamenilor legii pentru faptele pe care le-ar fi comis în anul 2007. În cele din urmă, a fost eliberat din penitenciar.

Află detalii: Cristian Cioacă va fi eliberat. Informația momentului în România

Cine este Marian Claudiu Bălan

Informațiile descoperite de oamenii legii într-un nou dosar, ce vizează moartea bruscă a unui cadru didactic din Vâlcea, pe nume Marian Claudiu Bălan, aduce aminte de cazul Elodia. Marian Claudiu Bălan era căsătorit și avea împreună cu soția lui doi copii minori. Era profesor de matematică.

Marian Claudiu Bălan a fost dat dispărut în anul 2020. Soția lui ar fi spus apropiaților, în primă fază, că bărbatul a plecat în Italia. Doar că o verișoară apropiată de acesta a sesizat autorităților că bărbtul răspundea doar la mesajele text pe care le primea pe telefon, nu și la apeluri, așa cum obișnuia.

Detaliile suspicioase privind dispariția profesorului de matematică Marian Claudiu Bălan

Acesta a fost momentul în care dispariția lui Marian Claudiu Bălan a început să fie cercetată de către procurori. Oamenii legii sunt de părere că este posibil ca profesorul de matematică să fi fost victima propriei sale familii. Adică, bărbatul să fi fost ucis de către soție împreună cu copiii minori.

Posibilul motiv al crimei nu este cunoscut, însă se știe că soții Bălan aveau un mariaj dificil, presărat cu numeroase certuri. Familia era una distantă, fără prieteni. Partenera profesorului de matematică a spus familiei că acesta a plecat în Italia, însă pe parcursul unui an de zile explicațiile s-au schimbat.

Un alt detaliu suspicios este faptul că soția lui Marian Claudiu Bălan a dat divorț de acesta la Judecătoria Râmnicu Vâlcea după trei luni de la plecarea lui, ce a avut loc în iulie 2020. La proces, bărbatul nu s-a prezentat niciodată, iar în cele din urmă divorțul a fost pronunțat din vina exclusivă a acestuia.

Cum ar fi avut loc omorul împotriva lui Marian Claudiu Bălan

Oamenii legii, sesizați de verișoara lui Marian Claudiu Bălan, au ajuns acum la părerea că este posibil ca bărbatul să fi fost ucis chiar de către partenera lui de viață și cei doi copii ai lor.

„În intervalul 10/11.04.2020, în timp ce se aflau în imobilul locuinţă de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între membrii familiei, respectiv între tată, mamă şi fiu, în contextul în care fratele mai mic a sărit cu cuţitul la tată, inculpatul a intervenit exercitând, conjugat cu inculpata, acte de agresiune asupra victimei, producându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia şi apoi i-au ascuns cadavrul care nu a mai fost găsit”, se arată în anchetă.

La vremea respectivă, cel mai mic băiat al soților Bălan avea 12 ani, iar cel mai mare 15 ani și 4 luni. Acesta din urmă era campion național la șah, unde a luat medalia de argint. După episodul ce l-ar fi implicat pe tatăl său, băiatul a avut o tentativă de suicid și abia a finalizat clasa a XII-a.

Soția și copilul cel mare se află sub control judiciar, fiind acuzați de ucidere

Citește și: Cine este femeia ucisă de contabila din București. Prima reacție a familiei victimei după tragedie. Toată lumea este în stare de șoc

Potrivit informațiilor disponibile la momentul redactării acestui materia, partenera de viață a dispărutului Marian Claudiu Bălan și băiatul cel mai mare se află sub control judiciar. Amândoi sunt acuzați de uciderea profesorului, chiar în lipsa cadavrului.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
„Turnul din Pisa”, varianta din România. Unde se află minunea: „Are o înclinație mai mare decât cel din Italia”
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Când pică Moșii de vară în acest an. Tradiții ce trebuie respectate
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro