Un medic rezident din Iași a dărâmat un stâlp de electricitate, după care a făcut un adevărat scandal. Cum s-a încheiat povestea

Un medic rezident din Iași a dărâmat un stâlp de electricitate, după care a făcut un adevărat scandal. Cum s-a încheiat povestea
Un medic rezident din Iași a dărâmat un stâlp de electricitate, după care a făcut scandal

Un medic rezident din a dărâmat un stâlp, apoi a continuat să facă un adevărat circ pe străzile Iașului. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a provocat un accident rutier. Odată ce au ajuns oamenii legii la fața locului, a continuat să facă scandal.

Circ pe străzile Iașului, făcut de un medic rezident

Medicul rezident a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. După ce au ajuns polițiștii, a făcut un întreg scandal. Alexandru Petriuc a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, iar oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore. A refuzat și recoltarea probelor biologice. Oamenii legii l-au chemat la audieri a doua zi, luând decizia de a-l reține pentru 24 de ore.

Accidentul a avut loc în cartierul Tătărași, din județul Iași. Din motive necunoscute, a pierdut controlul mașinii și a dărâmat un stâlp de electricitate. În urma impactului, mașina a fost avariată serios. Ajunși la fața locului, polițiștii au fost luați peste picior de către medicul rezident. Aceștia au încercat să-l testeze cu aparatul etilotest, însă a refuzat.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident. Șoferul a refuzat să îi fie prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Medic prins băut la volan

În ultimul timp, mai multe cadre medicale au fost prinse sub influența băuturilor alcoolice la volan, pe drumurile din județul Iași. Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe un medic stomatolog acuzat că a consumat băuturi alcoolice, apoi s-a urcat la volan.

„Instanța stabilește pentru inculpatul Amine Benammar pedeapsa de 8 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat judecătorii ieșeni.

În momentul de față, medicul lucrează în Franța, însă la audieri a recunoscut totul. Acesta a precizat că a consumat băuturi alcoolice la un prieten acasă, dar și într-un club, împreună cu un alt amic.

„Pe 21 februarie 2016, în jurul orei 4:35, inculpatul a condus autovehiculul marca Volkswagen pe bulevardul Dimitrie Mangeron, din municipiul Iași, având o îmbibație alcoolică peste limita legală. Conform buletinului de analiză toxicologică din 22 februarie 2016, la prima probă, acesta avea o îmbibație alcoolică de 1,05 grame la mie alcool pur în sânge”, au declarat procurorii.

Sursă foto: BZI

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI