23 mai 2023 | 12:12

Un manelist celebru a murit la câteva ore după ce a fost imobilizat de polițiști. Cântărețul provocase un accident ușor de mașină

Știri generale
Un manelist celebru a murit la câteva ore după ce a fost imobilizat de polițiști. Cântărețul provocase un accident ușor de mașină
Mai multe ambulanțe au intervenit la fața locului Poză ilustrativă

Doliu în lumea manelelor după ce un cântăreț cunoscut din Ploiești a murit într-un mod cât se poate de ciudat. Tony de la Ploiești, așa cum era numit de fani, a fost implicat într-un accident de mașină, în noaptea de luni spre marți, dar nimic nu prevestea finalul tragic. Din păcate, acesta a murit la câteva ore după impact.

Lumea muzicii din România, mai săracă

Dimineața a început cu o veste tristă din Prahova, acolo unde un tânăr cântăreț de manele, foarte apreciat de fani și de colegii de breaslă, a murit într-un mod bizar. Acesta a provocat un accident de mașină în cursul nopții, intrând cu autoturismul său într-un vehicul parcat.

Un apel la 112 a anunțat accidentul, iar polițiștii au intervenit pentru a oferi ajutor li a demara o anchetă în acest caz.
Tony de la Ploiești, în vârstă de 31 de ani, a devenit recalcitrant, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să-l imobilizeze. Acesta a fost transportat la spital să i se recolteze probe biologice de sânge, în vederea descoperirii consumului de alcool sau subtsanțe interizise.
Din păcate, la câteva ore de la accident, Tony a intrat în stop cardiorespirator, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l readuce la viață.

Ce au declarat autoritățile

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, cântărețul manifesta un comportament ciudat, similar cu cel al persoanelor care consumă substanțe interzise. DIn acest motiv, el a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, însă nu după mult timp, a intrat în stop cardiorespirator. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt.

Prietenii îl plâng acum pe Tony, care a părăsit această lumea la o vârstă fragedă.  Pe rețelele de socializare curg valuri de mesaje, princ are apropiații, dar și cei care i-au ascultat muzica îl plâng acum pe artist.

„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-și deplasarea, iar la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând într-o țeavă de gaze.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.
În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Ascultă acum o melodie din repertoriul lui Tony, care a bucurat milioane de români:

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro