Un fost jucător al lui Liverpool a fost înjunghiat și jefuit în plină stradă!

Un fost fotbalist al lui Liverpool a fost înjunghiat în fața casei

Andre Wisdom, 27 de ani, fotbalistul celor de la Derby County, din liga a doua engleză, a fost atacat, înjunghiat și jefuit de patru persoane mascate, imediat după ce a coborât din mașina sa, în orașul natal, Liverpool. Acesta a suferit mai multe răni, inclusiv în zona capului, și a fost imediat transportat la spital. Medicii au anunțat că starea sa este stabilă. Nu există în acest moment detalii despre cei patru atacatori, dar Poliția din Merseyside a pornit o anchetă pentru a-i identifica pe vinovați.

Un fost fotbalist al lui Liverpool a fost înjunghiat! Andre Wisdom a jucat 22 de partide pentru „cormorani”

Andre Wisdom, care și-a început cariera chiar în tricoul celor de la Liverpool FC, formație pentru care a bifat 22 de prezențe, era în prezent unul dintre oamenii de bază ai lui Reading, pentru care a strâns nu mai puțin de 105 meciuri din 2017, când a fost transferat, până în prezent. În afară de Liverpool și Derby, fundașul a mai evoluat pentru West Bromwich Albion, Norwich și Red Bull Salzburg.

Andre Wisdom a fost om de bază pentru Derby County în acest sezon

Andre Wisdom a fost integralist în echipa lui Derby în partida câștigată sâmbătă, împotriva celor de la Reading, echipa lui George Pușcaș, scor 2-1. În clasamentul din Championship, Derby County ocupă locul 8, cu 57 de puncte din 39 de etape disputate. Păstrează șanse pentru a prinde un loc între primele 6, care să o ducă în barajul pentru promovarea în Premier League pentru sezonul viitor.

„Clubul Derby confirmă că Andre Wisdom a fost victima unui atac și a unui jaf. A suferit răni care au necesitat internarea în spital, acolo unde se află în stare stabilă. Poliția din Merseyside și clubul vor face toate eforturile pentru a-l sprijini pe Andre și familia sa. Astfel, nu vom mai face alte precizări pentru moment”, se notează în comunicatul postat pe pagina oficială a clubului Derby County.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI