Un fost internațional român, bătut de colegi după ce s-a aflat că are coronavirus! Dus cu ambulanța la spital!

Un fost internațional român, bătut de colegi după ce s-a aflat că are coronavirus! Dus cu ambulanța la spital!
Deian Boldor are 9 selecții pentru selecționata U21 a României

Caz incredibil petrecut în Albania. Deian Boldor, fost internațional român de tineret, a fost bătut de colegii de club pentru că are coronavirus. Informația a fost publicată de presa din Albania. Fundașul în vârstă de 25 de ani joacă pentru Partizani Tirana, unde a fost împrumutat de Hellas Verona. Boldor a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu doar câteva zile, iar o parte dintre colegii săi de echipă au fost foarte furioși. Mai mulți dintre ei au venit la miezul nopții la apartamentul în care locuiește românul și au început să îl lovească.

Deian Boldor, împrumutat în Albania de Hellas Verona! Revine în Italia la finalul lunii

Boldor a fost acuzat că din cauza lui s-au îmbolnăvit și alți colegi cu noul coronavirus. Nu mai puțin de cinci jucători de la Partizani Tirana au fost depistați pozitiv. Din infromațiile oferite de presa din Albania, Boldor a scăpat cu greu de agresorii săi. A fost serios vătămat după încăierare. Fotbalistul român a fost transportat la spital cu ambulanța. Sora lui Boldor a ajuns și ea în spital, fiind de asemenea diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus.

Produs al LPS Banatul, Deian Boldor a fost considerat unul dintre cei mai promițători jucători români. A adunat trei prezențe la naționala U17 a României și alte nouă la U21, unde a și marcat un gol. În 2011, când avea doar 16 ani, Deian Boldor era transferat de AS Roma de la LPS Banatul. Nu a apucat să joace pentru echipa mare a romanilor. A fost împrumutat la Pescara, iar apoi cedat definitiv la Virtus Lanciano.

În 2016, Bologna plătea 200.000 de euro pentru a-l lua de la Virtus, dar l-a împrumutat imediat la Hellas Verona. La această echipă, Boldor a bifat și prima sa prezență în Serie A. Înainte ca Verona să-l transfere definitiv, pentru 100.000 de euro, românul a fost împrumutat și la Montreal Impact. Înainte de a-l împrumuta la Partizani, Boldor a mai trecut și pe la Foggia. Împrumutul său în Albania este valabil doar până la sfârșitul acestei luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI