Ce șansă pentru Ianis Hagi! Ar putea să o înfrunte pe Inter Milano peste doar o lună

Ianis Hagi ar putea să dea lovitura cu Leverkusen și să o înfrunte apoi pe Glasgow Rangers

Ianis Hagi este singurul fotbalist român care va juca în cupele europene în luna august. Liga Campionilor și Europa League se reiau pe 7, respectiv 5 august. Glasgow Rangers se va lupta pentru calificarea în sferturile de finală din Europa League. Misiunea scoțienilor este una foarte complicată, după ce nemții au reușit să se impună pe Ibrox, pe 12 martie, scor 3-1. Ianis Hagi a jucat 25 de minute în această partidă, dar are șanse mari să fie titular la retur.

Ianis Hagi mai speră în minuni cu Leverkusen! Dacă Rangers revine de la 1-3, va juca în sferturi cu Inter Milano sau Getafe

După faza sferturilor de finală, UEFA a decis ca partidele din Europa League să se desfășoare sub forma unui turneu, în Germania. Koln, Duisburg, Dusseldorf și Gelsenkircken sunt orașele care găzduiesc meciuri, cu finala în primul dintre acestea. Nu a fost încă stabilit dacă returul dintre Rangers și Bayer se va disputa la Leverkusen, sau în unul dintre cele 4 orașe. Dacă vor întoarce rezultatul din tur, Ianis Hagi și colegii săi o vor înfrunta pe învingătoarea dintre Inter Milano și Getafe. Partida din sferturi ar fi programată pe 10/11 august.

Duelul din optimile de finală dintre Inter și Getafe, din care nu se disputase nici meciul tur, se va disputa acum într-o singură manșă. UEFA nu a stabilit încă unde se va disputa această confruntare, dar cel mai probabil va fi programată să aibă loc în Germania. Sevilla – AS Roma este celălalt duel din optimile de finală din care nu s-a jucat nici măcar turul. Calificata va fi decisă tot într-o singură manșă.

Olympiacos – Wolves (de la 1-1), LAS Linz – Manchester United (de la 0-5), Wolfsburg – Shaktar (de la 1-2) și Frankfurt – Basel (de la 0-3) sunt celelalte meciuri în urma cărora se decid echipele calificate în sferturile de finală din Liga Campionilor. Pe 10 / 11 august sunt programate partidele din sferturi, tot într-o singură manșă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI