Un fost concurent de la Românii au Talent s-a sinucis la doar 22 de ani. Ce făcea mereu pe stradă

Un fost concurent de la Românii au Talent s-a sinucis la doar 22 de ani. Ce făcea mereu pe stradă
Un fost concurent de la Românii au Talent s-a sinucis la doar 22 de ani

Un fost concurent de la Românii au Talent a decis să-și ia viața la doar 22 de ani. Familia și prietenii săi sunt de-a dreptul șocați de alegerea făcută. Ce făcea tânărul mereu pe stradă și care sunt mesajele celui care i-au fost aproape în ultima perioadă?

Un fost concurent de la Românii au Talent s-a sinucis la 22 de ani

Cătălin Caragea, în vârstă de 22 de ani, devenea cunoscut alături de trupa lui 7 Klase la Românii au Talent. În 2018 au decis să-și ia bagajele și să-și așeze emoțiile pe marea scenă de la Românii au Talent. Băieții din Republica Moldova au șocat pe toată lumea cu piesa lor originală, cu cât de bine se completau și cu armonia pe care o transmiteau. Smiley a fost total cuprins de timbrul și lejeritatea lui Cătălin – solist al trupei – exclamând nu o dată că este superb ce se aude de pe scenă. Juriul a fost în delir, spectatorii s-au ridicat cu toții de pe scaune, telespectatorii i-au ținut minte – cam așa arăta succesul lor la prima apariție.

Din păcate, drumul lor în industrie nu a fost să fie unul ușor, pentru că după apariția televizată din România, au luat-o treptat cu înregistrarea a câteva piese. Cu toate că părea o poveste frumoasă, nimic nu avea să arate ce se va întâmpla câțiva ani mai târziu. Solistul trupei a fost găsit strangulat în propria locuință. Anchetatorii au dezvăluit că băiatul a fost găsit fără suflare în domiciliul său și că nu au fost indicii de moarte violentă, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere, au anunțat jurnaliștii din Chișinău. Trupul neînsuflețit al lui Cătălin a fost descoperit de o rudă care s-a îngrijorat după ce acesta nu a mai răspuns la telefon. Părinții tânărului lucrează în străinătate și nu se știe dacă au apucat să se întoarcă acasă, după declanșarea pandemiei de coronavirus. Lucrul ce i-a șocat pe apropiați a fost faptul că el avea mereu credință, mereu își făcea semnul crucii și păstra obiceiurile creștinilor – în contradictoriu cu gestul pe care l-a făcut, spun prietenii.

„Iartă-ne, Artistule!”

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”
Iurie Bădicu, impresarul trupei 7Klase

Nu s-a găsit niciun bilet de adio

„ Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat. Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării. Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”
Serviciul de presă al IGP, pentru EA.md

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI