Un fost actor din Constanța și-a atacat soția în timp ce ieșea de la biserică. Ce se întâmplă acum cu femeia

Un fost actor din Constanța și-a atacat soția în timp ce ieșea de la biserică. Ce se întâmplă acum cu femeia

Un fost actor al Teatrului Fantasio din Constanța este în vizorul autorităților, după ce și-a atacat soția în timp ce aceasta ieșea de la biserică. Ce s-a întâmplat cu femeia și care era relația lor de cuplu de dinainte de incident?

Un fost actor din Constanța și-a atacat soția

Un fost actor al Teatrului Fantasio din Constanța este cercetat de procurori pentru că nu a respectat ordinul de restricție obținut recent de soția. Bărbatul a atacat-o pe femeie în plină stradă, în timp ce victima ieșea dintr-o biserică. Anchetatorii au confirmat faptul că bărbatul nu este la prima abatere de acest gen și este cercetat penal în nu mai puțin de trei dosare. Fostul actor, în vârstă de 49 de ani, este în plin proces de divorț cu soția sa cu care are împreună cinci copii.

Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt Arhiepiscopia Tomisului: „Am discutat cu părintele de la parohie şi am înţeles că fapta nu a avut loc în incinta Bisericii, undeva alăturea pe spaţiul public şi tot ce pot să vă spun este că ne surprinde faptul că până şi la Biserică venim cu astfel de gânduri.”

Un fost actor de la Teatrul Fantasia și-a atacat soția în timp ce ieșea de la biserică
Un fost actor de la Teatrul Fantasia și-a atacat soția în timp ce ieșea de la biserică

„Au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale”

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Constanța a susținut că a fost înregistrat și al treilea dosar penal pe numele fostului actor, după incidentul în cauză. De asemenea, sursa citată a subliniat și că între persoanele implicate au mai existat de-a lungul timpului conflicte în urma cărora instanța a emis trei ordine de protecție. „La parchetul de pe lângă județul Constanța au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale, având acest obiect”, a declarat Veronica Jalba, purtător de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Constanța. Agresorul vinde în prezent icoane pentru a-și putea duce zilele. Femeia este în continuare apărată de lege.

„În ultimii ani, de fiecare dată când m-am întâlnit cu el, din nefericire l-am văzut mult prea apropiat de lumea aceasta a lui Bahus. Era un actor comic, era un prieten bun, nu l-am văzut niciodată cu ieşiri violente.”
Dan Cojocaru, fost coleg (Sursa: știrileprotv.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI