Un elev a murit la școală, după ce tocmai ieșise din izolare din cauza infecției cu Covid-19. Care a fost cauza decesului

Un elev a murit la școală, după ce tocmai ieșise din izolare din cauza infecției cu Covid-19. Care a fost cauza decesului
Un elev a murit în timpul orelor

Un elev de la o școală din municipiul Dorohoi a murit în timp ce se afla la ore, după ce a suferit un atac de cord. Era prima lui zi de școală, deoarece tânărul ieșise recent din izolare, după ce a fost infectat cu Covid-19.

Elev mort în timpul orelor

Tânărul avea 20 de ani și era elev la Școala Specială Profesională „Ion Pilat” din municipiul Dorohoi. Acesta a început să se simtă rău în timp ce era la ore și a căzut în fața colegilor. Tot ei au fost cei care au sunat de urgență la 112. La fața locului a venit o ambulanță, iar medicii l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator.

L-au resuscitat la fața locului și au reușit să-l stabilizeze pentru moment. A fost transportat la Spitalul Municipal din Dorohoi, însă i s-a făcut rău din nou, iar medicii nu au mai reușit să-l salveze din nou. Din păcate, au fost nevoiți să constate decesul. Elevul a fost testat pentru Covid-19 în timpul resuscitării, iar rezultatul a fost pozitiv, conform personalului medical.

Potrivit primelor informații, tânărul ar fi ieșit din izolare cu doar o zi înainte. Acesta fusese infectat înainte cu SARS-CoV-2 și era cunoscut de medici ca având afecțiuni cardiace. Fiind testat pozitiv după ce a fost adus la spital, potrivit protocolului medical, decesul tânărului a fost considerat unul Covid.

Un adolescent s-a spânzurat din cauza notelor mici obținute la școală

Un elev, în vârstă de 15 ani, a fost găsit mort, spânzurat sub podul feroviar din oraș. Tragedia a avut loc în Năvodari, copilul fiind în clasa a 8-a. Băiatul ar fi recurs la gestul extrem din cauza notelor mici obținute la școală. Polițiștii au fost sesizați pe 11 ianuarie, la ora 10:00, că se află o persoană decedată sub podul feroviar de la Năvodari.

Tânărul ar fi participat la un concurs la matematică, iar acum urma Evaluarea Națională. Nu se știe cu exactitate ce l-ar fi determinat să recurgă la acest gest, însă se pare că ar fi luat note mici la școală. Vecinii spun că familia elevului este una bună și că nu i-a auzit niciodată certându-se.

„Foarte dureros! Un tânăr aşa de frumos, bun și vesel, a plecat dintre noi. Copil frumos, Dumnezeu să te odihnească în pace! Aripile tale s-au frânt, colegii tăi te plâng, lumea e mai saracă cu un suflet blând. Drum lin spre Cer!”, este unul dintre mesajele care curg pe grupul de Facebook al școlii.

Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI