Un copil de 13 ani din Galați, înjunghiat în gât de unchiul său. Cum s-a întâmplat tragedia

Un copil de 13 ani din Galați, înjunghiat în gât de unchiul său. Cum s-a întâmplat tragedia
Un copil de 13 ani din Galați, înjunghiat în gât de unchiul său. Cum s-a întâmplat tragedia

Un copil de doar 13 ani a fost înjunghiat de către unchiul său, în vârstă de 55 de ani. Bărbatul i-a creat o plagă la gât tânărului de 10 cm. Din fericire, băiatul a scăpat cu viață, iar unchiul său a fost arestat pentru 30 zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

Copil de 13 ani, înjunghiat

Incidentul nefericit a avut loc în comuna Frumușița, satul Ijdileni. Din cauza unui conflict mai vechi, unchiul și băiatul de 13 ani s-au luat la ceartă din nou. Totul a luat o întorsătură urâtă, iar bărbatul l-a înjunghiat pe copil cu un cuțit în zona gâtului.

 „În data de  28.08.2021, pe fondul unui conflict preexistent, precum şi a consumului de alcool, inculpatul (cunoscut cu antecedente penale) a aplicat unei persoane vătămate minore o lovitură cu cuţitul în zona gâtului, rezultatul letal neintervenind datorită îngrijirilor medicale de specialitate acordate competent şi în timp oportun” , au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

Cei care au anunțat au fost rudele copilului, acesta fiind dus de urgență al spital. Din fericire, medicii au reușit să-i salveze viața. Vecinii spun că băiatul este un copil problemă, nu mai merge la școală deoarece era agresiv cu restul copiilor și îi bătea. Mai mult de atât, unchiul său este recidivist.

Procurorii au decis ca unchiul copilului să fie arestat preventiv timp de 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor.

Adolescent de 15 ani, reținut după ce a înjunghiat un alt tânăr

Potrivit IPJ Dolj, reprezentanții Spitalului din Băilești au anunțat că la unitatea medicală a fost adus un adolescent de 15 ani care prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că în cursul serii trecute, în timp ce se afla pe o strada din localitate, între acesta şi un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urma i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. La nivelul Poliţiei Municipiului Băileşti s-a constituit un colectiv de lucru, în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea faptei şi stabilirii întregii situaţii de fapt. Adolescentul a fost depistat la scurt timp pe raza municipiului Băileşti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări”, informează IPJ Dolj.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, conform aceleiași surse, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Cercetările în acest caz continuă, iar adolescentul urmează să fie prezentat în fața magistraților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI