Mihai de la 3 Sud Est, în stare gravă la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu COVID-19. Medicii fac apel disperat

Mihai de la 3 Sud Est, în stare gravă la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu COVID-19. Medicii fac apel disperat
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu COVID-19

Momente de cumpănă pentru una dintre cele mai îndrăgite formații românești. Mihai Budeanu, unul dintre membii formației 3 Sud Est se află la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Care este starea artistului

Momentan, cântărețul, în vârstă de 44 de ani, se află internat la Spitalul Municipal Medgidia, la Terapie intensivă. Acesta a fost transferat de la spitalul din Mangalia din cauza stării sale de sănătate precare.

Potrivit realitatea.net, artistul are nevoie de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispune de această posibilitate, motiv pentru care a fost transportat la cel mai apropiat spital care îi asigură lui Mihai Budeanu șansa la un transplant de plasmă.

3 Sud Est, momente de cumpănă pentru formație

Pentru moment nu se cunosc mai multe informații despre evoluția stării acestuia, medicii declarând cu puțin timp în urmă că artistul se află într-o stare delicată. Din fericire, Mihai nu este intubat.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia, citat de romaniatv.net.

”Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat de colegii artistului, pe pagina oficială a trupei 3 Sud Est.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 este în plină ascensiune, astfel că ieri au fost anunțate alte 10.108 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Cele mai multe îmbolnăviri se înregistrează în Bucureşti – 1.473, urmat de Cluj – 734, Constanţa – 484, Argeş – 446, Ilfov – 441, Prahova – 424, Iaşi – 409, Mureş – 401.

”Până astăzi, 19 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 393.851 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 269.590 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 10.108 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică joi.

Municipiul Constanța intră de astăzi în carantină

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, joi, introducerea carantinei în Municipiul Constanţa, începând de vineri, 20 noiembrie, ca măsură de prevenire a infectării cu COVID-19.

Potrivit Instuției Prefectului, rata de incidență a cazurilor în ultimele 14 zile a ajuns la 9,11 persoane infectate la mia de locuitori, astfel că sunt necesare restricții mai dure pentru cetățeni.

Carantina va fi instituită de vineri, începând cu ora 20:00, decizia fiind votată în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanţ și avizată de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

„Carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie a.c.”, a transmis Prefectura Constanța.

Astfel, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, în ultimele două săptămâni au fost confirmate 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

În urma introducerii carantinei, deplasarea în afara sau în interiorul localității va putea fi efectuată doar dacă declarația pe propria răspundere va fi completată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI