Un bărbat l-a abordat pe Dorian Popa în București, la semafor. Neașteptat ce a urmat

Gusturile nu se discută… nici în materie de îmbrăcăminte, nici în ceea ce privește aspectul, și nici atunci când vine vorba de muzică! Astfel că, reacția unui fan care l-a oprit în trafic pe cunoscutul cântăreț, Dorian Popa, clar îți va fura un zâmbet. Despre motivul indignării urmăritorului, în cele ce urmează.

Dorian Popa, oprit în trafic de un fan

Dorian Popa a fost oprit în trafic de un fan care a avut o reacție neașteptată la adresa cântărețului. Mai precis, bărbatul a ținut să-i reclame artistului că postează prea multe poze și materiale video pe rețelele sociale (făcând referire, probabil, la cele despre noua sa casă).

Este bine cunoscut faptul că vedeta a știut mereu cum să iasă în evidență în mediul online. Ba chiar unul dintre motivele pentru care Dorian Popa a devenit celebru fiind entuziasmul său debordant, precum și pozele excentrice.

Astfel că, bărbatul care l-a întâlnit pe cântăreț în trafic, în Capitală, l-a abordat imediat ce a avut ocazia, adică la semafor. Cei doi au schimbat câteva replici, iar străinul a început „să-l ia la rost“ pe Dorian. Politicos din fire, acesta i-a dat un răspuns mai mult decât decent. L-a salutat, i-a dorit o zi de sâmbătă frumoasă, alegând să nu răspundă aluziei făcute.

Ce a putut să-i zică: „Ne-ai zăpăcit“

„Doriane, dacă nu ne-ai zăpăcit pe TikTok!

Hâtz cu sâmbătă frumoasă, tată! Te pupă fratele!

Și eu te pup, pa!

Mulțumesc, Doamne ajută!“, a fost scurtul schimb de replici dintre cei doi.

Dorian Popa a fost jefuit

Recent, cântărețul a povestit pe rețelele sociale despre un moment dificil prin care a trecut, și anume: a rămas fără portofel! Și nu, nu l-a rătăcit, ci i-a fost furat!

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului.

Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste“, a povestit Dorian Popa pe InstaStory.

Totodată, cântărețul a transmis și un mesaj hoțului: „Și hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit“, a mai spus Dorian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI