Un bărbat din Rovinari și-a tăiat gâtul după ce a fost trimis acasă de polițiști. Scenele înfiorătoare au fost transmise pe Facebook

Un bărbat din Rovinari și-a tăiat gâtul după ce a fost trimis acasă de polițiști. Scenele înfiorătoare au fost transmise pe Facebook
Un bărbat din Rovinari și-a tăiat gâtul după ce a fost abordat de polițiști. Ce l-au rugat aceștia de mai multe ori. scenele înfiorătoare au fost transmise pe Facebook

Un bărbat din Rovinari, județul Gorj, a șocat o țară întreagă cu gestul său nebunesc. Fiind abordat de polițiști pentru că nu avea declarație pe propria răspundere, acesta a scos la vedere un cuțit cu care și-a tăiat gâtul. Scenele au fost transmise live de un vecin, pe Facebook.

Ce l-au rugat polițiștii pe bărbat în mod repetat

Bărbatul ,originar din Rovinari, în vârstă de 43 de ani, a recurs la un gest agresiv din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Acesta se afla în fața blocului și consuma băuturi alcoolice, atunci când niște polițiști care patrulau prin zona respectivă l-au atenționat de mai multe ori să se ducă acasă.

Văzând că nu respectă indicațiile, aceștia l-au amenințat pe bărbat cu amenda, în cazul nerespectării ordonanțelor de a sta în casă. În acel moment de spaimă, bărbatul a scos un cuțit și s-a rănit la gât, în plină stradă. Unul dintre vecinii săi a filmat întreaga scenă, iar mai apoi a postat-o pe Facebook.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital sâmbătă, cu o zi înainte de Paște. Polițiștii au declarat că agresorul a încercat să-și provoace o rană gravă, însă aceștia l-au oprit înainte de producerea unei tragedii.

Purtătorul de cuvânt IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a transmis circumstanțele producerii evenimentului pentru Mediafax:

„Bărbatul de 45 de ani, din Rovinari, a fost legitimat de poliţişti pe stradă, acesta fiind în stare de ebrietate. Poliţiştii i-au solicitat de mai multe ori să meargă în locuinţa sa. Bărbatul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi şi-a provocat răni superficiale în zona gâtului.

Poliţiştii i-au luat cuţitul, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind dus la Psihiatrie. S-a întocmit dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase şi vătămare corporală şi l-au sancţionat pentru că nu avea declaraţie pe propria răspundere, conform Ordonanţei Militare 3/2020. A fost sancţionat şi pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice”

Vezi imagini video de la fața locului:

Publicată de Alex Ionut pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020