Un bărbat din Neamț a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier

Un bărbat din Neamț a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier
Un bărbat din Neamț a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, locotenentul Irina Popa, un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier din comuna Bicazu Ardelean.

Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul

Accidentul nefericit a avut loc miercuri seara. La locul faptei s-au deplasat de urgență pompierii voluntari din localitate, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț, un echipaj cu ambulanță și o ambulanță SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Neamț, șoferul a rămas prins sub tractor. Accesul până la locul incidentului a fost greu, deoarece drumul era accidentat și îngust. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

„În urma accidentului produs, conducătorul auto a rămas prins sub tractor. Accesul către locul evenimentului a fost greu accesibil din cauza drumului accidentat şi îngust, toate accesoriile necesare intervenţiei fiind transportate cu o maşină de teren. Forţele de intervenţie, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au scos victima de sub tractor. Aceasta prezenta semne incompatibile cu viaţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Oamenii legii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă. Aceștia continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Un alt bărbat a murit strivit de tractor

Un bărbat de 33 de ani din localitatea Sânmihaiu de Câmpie a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul. Echipajele de prim ajutor SMURD au intervenit, însă nu au mai putut face nimic. Victima a fost găsită de către medici în stop cardio – respirator.

Din păcate, organismul bărbatului nu a mai răspuns protocolului de resuscitare, în ciuda eforturilor depuse de salvatori. A fost declarat decedat la fața locului, potrivit ISU Bistrița – Năsăud. Oamenii legii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc incidentul nefericit.

”Pe Drumul Județean 151, la ieșire din localitatea Sânmihaiu de Câmpie spre Sângeorzu Nou, avut loc un accident rutier soldat, din păcate, cu decesul unei persoane. Conform primelor date, un bărbat de 33 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, în timp ce conducea un tractor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul a decedat. Polițistii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Urmăriți Playtech.ro și pe