15 iul. 2021 | 14:28

Un bărbat din Neamț a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier

News
Un bărbat din Neamț a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier
Un bărbat din Neamț a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, locotenentul Irina Popa, un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier din comuna Bicazu Ardelean.

Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul

Accidentul nefericit a avut loc miercuri seara. La locul faptei s-au deplasat de urgență pompierii voluntari din localitate, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț, un echipaj cu ambulanță și o ambulanță SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Neamț, șoferul a rămas prins sub tractor. Accesul până la locul incidentului a fost greu, deoarece drumul era accidentat și îngust. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

„În urma accidentului produs, conducătorul auto a rămas prins sub tractor. Accesul către locul evenimentului a fost greu accesibil din cauza drumului accidentat şi îngust, toate accesoriile necesare intervenţiei fiind transportate cu o maşină de teren. Forţele de intervenţie, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice, au scos victima de sub tractor. Aceasta prezenta semne incompatibile cu viaţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Oamenii legii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă. Aceștia continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Un alt bărbat a murit strivit de tractor

Un bărbat de 33 de ani din localitatea Sânmihaiu de Câmpie a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul. Echipajele de prim ajutor SMURD au intervenit, însă nu au mai putut face nimic. Victima a fost găsită de către medici în stop cardio – respirator.

Din păcate, organismul bărbatului nu a mai răspuns protocolului de resuscitare, în ciuda eforturilor depuse de salvatori. A fost declarat decedat la fața locului, potrivit ISU Bistrița – Năsăud. Oamenii legii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc incidentul nefericit.

”Pe Drumul Județean 151, la ieșire din localitatea Sânmihaiu de Câmpie spre Sângeorzu Nou, avut loc un accident rutier soldat, din păcate, cu decesul unei persoane. Conform primelor date, un bărbat de 33 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, în timp ce conducea un tractor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul a decedat. Polițistii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro