Un bărbat din Botoșani a fost reținut de jandarmi după ce și-a bătut fosta concubină și pe fiul acesteia

Un bărbat din Botoșani a fost reținut de jandarmi după ce și-a bătut fosta concubină și pe fiul acesteia
Bărbat arestat după ce și-a agresat fosta concubină și i-a furat telefonul

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Botoșani, a fost arestat de jandarmi, după ce a pătruns în casa fostei concubine și a bătut-o atât pe ea, cât și pe fiul acesteia. După agresiune, individul le-a furat telefoanele.

A amenințat că îi va bate din nou dacă sună după ajutor

În ciuda amenințărilor bărbatului, femeia a apelat la 112 imediat ce a plecat, reclamând că fostul concubin a pătruns în casa lor și a făcut scandal. Bărbatul a agresat-o pe femeie și pe băiatul acesteia. Înainte de a pleca le-a furat telefoanele și i-a amenințat că se va întoarce și îi va bate din nou dacă va cere sprijinul autorităților.

„Un apel 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, în urma verificărilor efectuate fiind întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și lovire și alte violențe”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.

În cele din urmă oamenii legii l-au găsit pe bărbat pe strada Dragoș Vodă, acolo unde locuiește fără forme legale. De asemenea, cele două telefoane furate au fost recuperate și restituite proprietarilor. Individul a fost reținut, iar cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Femeie bătută și amenințată cu cuțitul

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Timiș, a fost bătută și amenințată de iubitul ei. Bărbatul a acuzat-o că l-ar fi înșelat și a decis să-și facă dreptate singur. Scenele de violență au avut loc pe 8 martie, fiind filmate de către un prieten de-al bărbatului, apoi postate pe rețelele de socializare.

Imaginile postate pe internet au fost vizionate și de polițiști. Oamenii legii s-au autosesizat, iar câteva zile mai târziu, pe 15 martie, ancheta a fost preluată de către Secția 9 de Poliție Rurală Jebel, localitate în care locuiesc cei doi.

„Cu privire la imaginile video apărute pe o rețea de socializare, în care un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a agresat fizic și a amenințat o femeie, în vârstă de 25 de ani, vă comunicăm faptul că, în data de 15 martie 2022, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Jebel s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie” și “amenințare”, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor aspectelor și luării măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Agresorul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Timiș. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea după gratii.

Urmăriți Playtech.ro și pe