Un bărbat din Alba a fost jefuit și agresat de doi tineri mascați în propria casă. Ce au furat indivizii

Un bărbat din Alba a fost jefuit și agresat de doi tineri mascați în propria casă. Ce au furat indivizii
Doi tineri au fost arestați preventiv după ce au jefuit un bătrân

Doi tineri au fost arestați preventiv de către oamenii legii, după ce au jefuit un bătrân. Ei sunt din Cugir și vor fi cercetați, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. Hoții s-au așteptat să plece cu o sumă mare de bani, însă au avut parte de o surpriză.

Au intrat mascați pentru bătrân

Incidentul a avut loc în seara zilei de 3 martie, în jurul orei 21:30. Atunci,  cei doi tineri ar fi pătruns în locuința unui cetățean, în vârstă de 65 de ani, din comuna Ighiu, având fețele acoperite. Hoții i-ar fi cerut banii și l-au amenințat cu acte de violență. Victima ar fi refuzat să le dea banii, așa că cei doi l-ar fi agresat. Ulterior, cei doi tineri au plecat doar cu două telefoane mobile.

„La data de 4 martie 2022, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galde de Jos, sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de polițiștii din Cugir, au identificat și reținut doi tineri, de 19 și 23 de ani, din Cugir, care sunt bănuiți de săvârșirea unei fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliția a fost sesizată în seara zilei de 3 martie 2022” potrivit IPJ Alba.

În cursul zilei de 5 martie, cei doi reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a emis mandat de arestare preventivă pe numele celor doi, pentru 30 de zile, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. De asemenea, cele două telefoane mobile furate au fost recuperate.

Tineri atacați cu topoare pentru 50 de lei

Un alt incident grav a avut loc ieri, în localitatea Borșa din județul Maramureș. Patru tineri au fost atacați de doi indivizi cu topoare, pentru o datorie de 50 de lei, potrivit unor surse. Pentru a scăpa, victimele au părăsit mașina în care se aflau și au fugit într-o pădure din apropriere.

Cei doi agresori au distrus complet mașina, lovind-o de mai multe ori cu topoarele. Mai mult de atât, la sfârșit, au introdus o hârtie în rezervor, încercând să o incendieze. Cei patru care au fugit în pădure au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns poliția, care i-a prins pe cei doi agresori exact când încercat să de-a foc autovehiculului.

Întreg scandalul ar fi pornit de la o datorie de 50 de lei. Unul dintre agresori ar fi sunat una dintre victime pentru a se întâlni să-i dea datoria, însă întreaga discuție a escaladat. Victimele au depus plângere la poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Urmăriți Playtech.ro și pe