Un bărbat de 60 de ani, din Neamț, căutat intens de scafandri după ce s-a aruncat în râul Bistrița

Un bărbat de 60 de ani, din Neamț, căutat intens de scafandri după ce s-a aruncat în râul Bistrița
Un bărbat de 60 de ani, din Neamț, căutat intens de scafandri după ce s-a aruncat în râul Bistrița

Un bărbat din Neamț, în vârstă de 60 de ani, este căutat de scafandri și de pompieri, după ce s-a aruncat în râul Bistrița. Câțiva localnici au asistat la scenă și au strigat la el. Cu toate acestea, bărbatul a lăsat hainele la mal și a sărit în apă.

Bărbatul este căutat de scafandri și pompieri

Bărbatul de 60 de ani s-a aruncat în apă marți dimineață, într-o localitate învecinată, la doar 3 kilometri depărtare de satul în care era domiciliat. Cei care au sunat după ajutor au fost martorii. În căutarea omului au plecat mai mulți pompieri, patru scafandri cu o barcă, dar și mai mulți localnici dornici să ajute.

 „A venit repede pe punte. Mergea repede pe punte, a luat o sticlă din sacoșă, a dus-o la gât și a băut. S-a dezbrăcat imediat de haine și a țipat la el Ionuț ce face, dar nu a avut nicio reacție, nimic”, a spus o martoră.

Un alt martor a declarat că îl cunoștea ca fiind un bărbat la locului lui. Potrivit acestuia, nevasta lui este plecată în Italia și are un băiat, însă nu știe unde lucrează.

„Prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru scoaterea unei persoane ce s-ar fi aruncat de pe un pod pe raza comunei Costişa”, potrivit purtătorului de cuvânt ISU Neamț, Irina Popa.

După aproximativ 8 ore de căutări, marți seară, militarii au fost nevoiți să renunțe, deoarece se lăsase întunericul.

Bărbat găsit mort în albia unui râu din județul Neamț

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit mort, în cursul zilei de vineri, în albia unui pârău din comuna Hangu, localitatea Buhalnița. Trupului neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauze decesului.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, la fața locului au ajuns de urgență un echipaj SMURD și pompierii militari, care au scos trupul victimei din apă. Din păcate, medicii de pe SMURD nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului. Aceștia au constatat decesul la fața locului.

„Pompierii au desfăşurat o misiune de degajare a unei persoane căzută în albia unui pârâu de pe teritoriul comunei Hangu, sat Buhalniţa, în zona bisericii. Forţele au constatat că persoana este, din păcate, decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, maiorul Andrei Grancea.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI