Un bărbat de 38 de ani, din Roman, și-a pus capăt zilelor folosind un pistol cu bile

Un bărbat de 38 de ani, din Roman, și-a pus capăt zilelor folosind un pistol cu bile
Un bărbat de 38 de ani, din Roman, și-a pus capăt zilelor folosind un pistol cu bile

Un bărbat de 38 de ani a recurs la un gest extrem luni seară. Acesta și-a luat viața folosind un pistol cu bile. Tragedia a avut loc în apartamentul său din Roman, județul Neamț.

Un bărbat s-a împușcat în cap folosind un pistol cu bile

În momentul în care bărbatul s-a sinucis, în casă erau și mama și fratele acestuia. Femeia a sunat la 112, medicii au ajuns repede la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului. Acesta se afla în camera lui, moment în care s-a auzit o bubuitură.

Mama sa a fugit repede în încăperea de unde venise zgomotul și l-a găsit într-o baltă de sânge. Fratele bărbatului și-a pierdut cumpătul atunci când au ajuns polițiștii, iar oamenii legii au fost nevoiți să-l încătușeze și să-l ducă la secție pentru audieri.

Vecinii spun că bărbatul de 38 de ani era mereu vesel și era mereu dispus să-i ajute pe cei din jurul lui. Acesta era vânător și ar fi avut 2 arme letale și altele 2 neletale. Membrii familiei spun că bărbatul trecea printr-o perioadă grea. Divorțase de soție, iar o nouă femeie care apăruse în viața sa îl părăsise cu o lună în urmă.

„Astăzi, în jurul orei 16,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi prin apel 112, de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că fiul acesteia s-a sinucis, folosind un pistol. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul tâmplei. Echipajul Serviciului de Ambulanţă deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Un bărbat s-a sinucis după ce a aflat că are Covid-19

Un bărbat din localitatea Rodna, în vârstă de 43 de ani, a recurs la un gest extrem și s-a spânzurat în casa în care locuia alături de mama lui. Se pare că bărbatul suferea de o depresie care ar fi fost cauzată de infectarea cu Covid-19. Acesta se afla în izolare, însă mai avea doar câteva zile și ieșea.

„Întreaga comună este sub stare de șoc după aceste două decese șocante ale consătenilor nostri (n.red.- noaptea trecută un tânăr și-a pierdut viața într-un accident rutier). Rămânem, practic, fără cuvinte în fața unor asemenea drame! Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a declarat primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, pentru Mesager24.ro.

Criminaliștii au ajuns la fața locului și au deschis dosar penal conform procedurilor în vigoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI