Un bărbat celebru a văzut-o pe Carmen Iohannis la biserică. Ce a urmat apoi

Autor: Chivu Ana - 14.06.2019, 14:35
Carmen Iohannis s-a întâlnit cu o fostă vedetă la Sibiu

Carmen Iohannis, aflată la Sibiu, s-a întâlnit cu nimeni altul decât…Mircea Solcanu. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să apară în aceeași poză.

Apariție uimitoare! Mircea Solcanu alături de Carmen Iohannis

Mircea Solcanu s-a întâlnit cu prima doamnă la Sibiu, în dreptul Bisericii Romano Catolică „Sfântul Antone cel Mare”. Descrierea aleasă de fostul prezentator de televiziune a fost: „Together we march”/ „Mărșăluim împreună”. Fosta vedetă de la Acasă TV a dispărut din viața publică în urmă cu mulți ani, astfel că rar postează lucruri cu persoane cunoscute și ocolește să mai iasă la evenimente.

Ultima oară când a apărut în mijlocul vedetelor a fost la înmormântarea regretatului Răzvan Ciobanu, care s-a stins în a doua zi de Paște într-un accident rutier violent.  De la momentul în care a ales ca viața sa să nu mai fie în văzul tuturor, Mircea s-a retras la mama lui, în Constanța.

Carmen Iohannis și Mircea Solcanu la Sibiu
Carmen Iohannis și Mircea Solcanu la Sibiu

A ieșit soarele pe strada lui Solcanu

De curând, a ieșit soarele și pe strada fostului moderator. Mircea Solcanu a scăpat de acuațiile de deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Magistrații auau admis cererea DIICOT- Serviciul Teritorial Constanța, de confirmare pentru renunțarea urmăririi penale în rpivința săvârșirii infracțiunii pentru deținere de droguri. ”Obiect: confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) Stadiu procesual: Fond Nume Calitate parte DIICOT SERVICIUL TERITORIAL CONSTANTA Petent SOLCANU MIRCEA Intimat SUSPECTŞedinţe 20.12.2018

Ora estimata: 09:00 Complet: F13 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 318 Cod procedură penală: Admite cererea DIICOT –Serviciul Teritorial Constanţa de confirmare a renunţării la urmărire penală dată prin ordonanţa din 16 noiembrie 2018 în dosarul nr 345 D/P/2015 privind săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, prev de art. 4 alin. 1 din Legea nr 143/2000, faţă de numitul Solcanu Mircea ( …). Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, arată documentul oficial cu ajutorul căruia Mircea Solcanu este considerat un om liber, fără acuzația penală în cauză.

loading...

Citește și...