Un bărbat a vrut să intre în țară cu un buletin fals, ascuns într-o caserolă de mâncare. Este ireal ce s-a întâmplat

Un bărbat a vrut să intre în țară cu un buletin fals, ascuns într-o caserolă de mâncare. Este ireal ce s-a întâmplat
Bărbatul a vrut să intre în țară cu un buletin fals

Un bărbat de 30 de ani a vrut să intre în țară cu un buletin fals pe care l-a ascuns într-o caserolă de mâncare. Oamenii legii au avut suspiciuni în privința faptului că bărbatul ar fi avut documente false și l-au controlat în amănunt.

Un bărbat a vrut să intre în țară cu un buletin fals, ascuns într-o caserolă

Polițiștii de la Vama Sculeni aveau suspiciunea că cetățeanul în vârstă de 30 de ani, din Republica Moldova, ar fi vrut să intre în țară cu documente false. Așadar, oamenii legii au executat un control amănunțit, iar asupra moldoveanului au găsit un buletin fals, ascuns într-o caserolă cu mâncare.

”În data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, ca pasager într-un autoturism, un cetățean moldovean, în vârstă de 30 de ani.

Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că tânărul ar deține documente false, a fost efectuat un control amănunțit, ocazie cu care a fost descoperită în bagajele personale, într-un recipient pentru mâncare, o carte de identitate cu însemnele autorităților române. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră, potrivit Cancan.ro.

Cum intenționa cetățeanul din Republica Moldova să folosească documentul fals

După ce polițiștii i-au găsit tânărului buletinul fals, acesta mărturisit ce avea de gând să facă cu el. Se pare că bărbatul a obținut documentul contra unei sume de 100 de euro, însă nu a dezvăluit identitatea celui care l-a făcut.

De asemenea, bărbatul a mai recunoscut că avea de gând să folosească actul de identitate fals pe teritoriu țărilor membre ale Uniunii europene pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit. În continuare, oamenii legii efectuează cercetări, în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Bărbatul avea buletinul ascuns într-o caserolă cu mâncare
Bărbatul avea buletinul ascuns într-o caserolă cu mâncare

Polițist de frontieră filmat în timp ce încerca o ușă

Un polițist de frontieră din Timișoara a fost surprins de camerele de supraveghere de pe scara unui bloc, cum încerca, cu mânuși pe mâini, ușile din imobil.

Locatari au făcut un apel pentru identificarea lui, iar polițiștii de la IPJ Timiș s-au autosesizat și au început verificările. Bărbatul a fost recunoscut chiar de colegii săi, în urma imaginilor apărute în spațiul public. Se pare că tânărul este polițist de frontieră, angajat al ITP Timișoara. Polițistul este anchetat cum de superiorii săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI