Un bărbat a sărit de la etajul 9 și a supraviețuit. Ce le-a spus martorilor care au trecut pe această stradă din New York

Imagini cu puternic impact emoțional! Un bărbat în vârstă de 31 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire. În mod miraculos, sinucigașul a supraviețuit în urma impactului. Cum a fost posibil și ce le-a spus martorilor îngroziți?

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 9 al unei clădiri și a supraviețuit!

Un tânăr de 31 de ani a sărit de la etajul 9 al unei clădiri din Jersey City, New Jersey, cu scopul de a se sinucide, însă Dumnezeu are alte planuri cu acesta. Bărbatul a aterizat pe un BMW și a supraviețuit miraculos, potrivit oficialilor și unui martor.

Dezvăluirile martorilor sunt șocante

Tânărul de 31 de ani s-a prăbușit pe acoperișul unui BMW Beemer 330i negru parcat lângă o clădire de pe strada 26 Journal Square. Tentativa de suicid a avut loc la ora 10:20, miercuri, apoi a ridicat brațul drept și a întrebat: „Ce s-a întâmplat?”, a precizat Christina Smith, în vârstă de 21 de ani, pentru The Post. Tânăra a văzut tot incidentul în timp ce trecea în acel moment pe stradă.

„Am auzit o mare bubuitură și nu am crezut că este vorba de o persoană la început”, a spus Smith.

„Geamul din spate al mașinii s-a făcut praf, a explodat. Apoi tipul a sărit și a început să țipe. Avea brațul răsucit.

Eram în stare de șoc. Parcă jucam într-un film”, a continuat tânăra.

”El a întrebat: ce s-a întâmplat. Iar eu am zis: ai căzut!”

”Mă gândeam, Slavă Cerului că poartă jacheta aia pufoasă. Cred că ea l-a salvat”, a spus Smith, care lucrează în vânzări și se plimba la un McDonald’s din apropiere.

Imagini cu puternic impact emoțional

Martora a sunat repede la numărul de urgență 911, apoi a făcut fotografii și videoclipuri impresionante ale secvențelor, inclusiv poze cu bărbatul țipând de durere. Într-una dintre ele, se poate vedea masca ce încă era atârnată de una dintre urechile sinucigașului (Vezi FOTO în GALERIE).

Tânărul se află în stare critică

Bărbatul, care a sărit de la o fereastră deschisă la etajul al nouălea, a fost dus de urgență la spital cu o ambulanță și joi era în stare critică, a declarat purtătorul de cuvânt al orașului Jersey City, Kimberly Wallace-Scalcione.

Cum s-a întâmplat totul

Bărbatul nu a lucrat în interiorul clădirii și nu era clar de ce se afla acolo, au spus lucrătorii și martorii. El a refuzat să-și dea numele polițiștilor și nu a mai cooperat de joi după-amiază, potrivit unei surse familiare cu cazul.

„A aterizat pe mașină prin trapă, apoi a coborât din mașină și a căzut la pământ. Voia să se ridice, dar oamenii încercau să-l facă să rămână jos.

„Nu știi cât de rănit ești”, a spus Mark Bordeaux, în vârstă de 50 de ani, care lucrează în clădire și a văzut totul.

„Așa că a rămas acolo până au venit poliția și ambulanțele. El continua să spună: „Lasă-mă în pace, vreau să mor”. Am văzut că un braț era în mod clar rupt, dar era conștient, se mișca ”, a precizat el.

A vrut să moară. Aceasta a fost intenția lui. Dar Dumnezeu avea altceva în minte.”, este de părere martorul, potrivit NYPost.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI