14 nov. 2023 | 09:58

Un bărbat a intrat cu mașina într-o bancă pentru că nu a putut să retragă bani de la bancomat

News
Un bărbat a intrat cu mașina într-o bancă pentru că nu a putut să retragă bani de la bancomat

Un incident șocant a avut loc în orașul spaniol Malaga, acolo unde un bărbat frustrat de faptul că nu a reușit să retragă bani de la un bancomat s-a răzbunat intrând cu mașina în clădirea băncii. După mai multe încercări nereușite de a scoate o sumă de bani de la bancomat, individul a luat decizia radicală de a-și folosi mașina pentru a-și exprima supărarea.

Supărarea unui client al unei bănci din Malaga a atins cote maxime

Nu o dată ni s-a întâmplat să primim mesaj de eroare de la bacomat, prin care suntem anunțați fie că nu funcționează, fie că nu are suficienți bani, lucru care ne-a creat supărare.

Nu este de mirare nici starea de nevrozitate resimțită de bărbatul spaniol, deși acesta a întrecut măsura. Potrivit presei internaționale, initial, bărbatul a părăsit locația fără a recurge la violență, chiar dacă bancomatul afișa mesajul că retragerile nu sunt disponibile.

Cu toate acestea, furios și determinat să-și facă dreptate, el s-a întors la bancă la volanul mașinii sale. Cu o manevră bruscă, a dărâmat ușa de la intrare și a încercat să distrugă bancomatul lovindu-l cu vehiculul personal.

Toată înverșunarea bărbatului a durat aproximativ 10 minute, timp în care acesta le zâmbea oamenilor care îl filmau. Evenimentul a atras atenția autorităților locale și a fost surprins de camerele de supraveghere ale băncii. În ciuda faptului că individul nu a reușit să obțină bani, distrugerea adusă clădirii și bancomatului va avea consecințe serioase.

Poliția a fost alertată și investighează cazul, iar bărbatul ar putea fi pus sub acuzare pentru distrugere și comportament periculos. El a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

CITEȘTE ȘI: Cât de ușor poate fi spart un bancomat

Ce a transmis Poliția din Malaga

Poliția Locală din Malaga a confirmat reținerea unui bărbat în vârstă de 48 de ani, fiind suspectat că ar fi autorul unui delict de daune și tentativă de jaf pe strada Alcalde Joaquín Quiles din districtul Ciudad Jardín. Incidentul a avut loc în jurul orei 12:30, atunci când se presupune că individul a încercat să jefuiască o sucursală bancară folosind un vehicul.

Potrivit autorităților, individul a condus vehiculul în clădirea băncii, încercând să pătrundă în interior folosind o metodă agresivă. Cu toate acestea, eforturile sale au fost în zadar, iar poliția locală a intervenit prompt, reușind să-l rețină pe presupusul autor al tentativei de jaf.

Bărbatul este acum sub anchetă pentru daune și tentativă de furt. Incidentul a atras atenția asupra pericolelor asociate metodei de furt cu ajutorul vehiculului, o tactică violentă utilizată de infractori pentru a pătrunde rapid în clădiri comerciale sau bancare.

Autoritățile continuă să investigheze acest caz, iar bărbatul reținut va fi supus procesului legal pentru acțiunile sale. Mașina utilizată în tentativa de jaf, în Malaga, a fost predată proprietarului său, conform informațiilor furnizate de Poliția Locală.

CITEȘTE ȘI: Un bancomat a fost aruncat în aer, în Constanţa. Poliţia organizează filtre pentru a găsi vinovaţii

Vehiculul a fost transferat la depozitul municipal și este acum la dispoziția proprietarului, care este și presupusul autor al delictelor comise. În același timp, individul responsabil pentru tentativa de jaf a fost plasat sub custodia Poliției Naționale.

Urmărește materialul video surprins în timpul reținerii bărbatului:

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro