Un bărbat a fost accidentat de o mașină în parcarea Spitalului Județean din municipiu. Ce a făcut șoferul după producerea accidentului

Un bărbat a fost accidentat de o mașină în parcarea Spitalului Județean din municipiu. Ce a făcut șoferul după producerea accidentului
Bărbat accidentat de mașină în curtea spitalului

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost accidentat chiar în curtea Spitalului Județean din Galați. Șoferul vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei la scurt timp, însă oamenii legii l-au găsit imediat.

Bărbat accidentat în curtea spitalului

Incidentul a avut loc cu două zile în urmă, pe 7 decembrie. Polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, unu bărbat a fost accidentat de un autoturism în curtea Spitalului Județean din Galați.

Oamenii legii au ajuns repede la fața locului. Din primele verificări, se pare că victima a fost acroșată de un conducător auto care a părăsit locul faptei la scurt timp după producerea acestuia. Din fericire, bărbatul nu a suferit leziuni grave și nu a fost necesară internarea acestuia în spital. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Piscu.

Conducătorul auto vinovat a fost identificat repede de polițiști. Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, din comuna Valea Mărului, a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele acestuia pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Copil de cinci ani, spulberat de o mașină

Un copil a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada. Acesta a ieșit dintr-un bloc în fugă și nu s-a mai asigurat. A fost aruncat câțiva metri pe trotuar. Inițial a încercat să se ridice, însă nu a putut și a leșinat. Incidentul a avut loc pe o stradă din București, sectorul 1.

Cel mic a fost luat în brațe și dus la spital de un alt șofer care a fost martor. La fața locului au venit și oamenii legii, care l-au testat pe șoferul care l-a lovit pe copil cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

„În data de 07.12.2021, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident rutier, produs în sectorul 1, în care a fost rănit un minor.

La fața locului s-au deplasat polițiști rutieri și echipaj de prim ajutor. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind externat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1″, au declarat oamenii legii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI