10 iul. 2023 | 13:37

Un bărbat a făcut 40 de operații estetice pentru a fi sosia lui Ricky Martin. Cum arată acum FOTO

Știri generale
Un bărbat a făcut 40 de operații estetice pentru a fi sosia lui Ricky Martin. Cum arată acum FOTO

Fascinația pentru anumite vedete îi determină pe fani să recurgă la anumite gesturi incredibile. Printre vedetele care se bucură de un număr mare de fani se află și Ricky Martin, care este unul dintre cei mai faimoși artiști din lume. Pe lângă vocea sa, cântărețul se poate lăuda și cu corp de vis. În încercarea de a arăta întocmai ca artistul, unul dintre fani acestuia a recurs la un gest de-a dreptul incredibil.

Gestul extrem făcut de un bărbat pentru a arăta ca Ricky Martin

Un bărbat a devenit cunoscut după ce a declarat că a făcut nu mai puțin de 30 de operații estetice. Motivul: își dorea să arate întocmai ca Ricky Martin.

În ciuda efortului depus de către individ, intervențiile estetice nu au decurs așa cum se aștepta. Se pare că fanul artistului a ajuns să semene cu Gabriel Rufian și, în plus, suferă de paralizie facială.

Te-ar putea interesa și: Prima reacție a lui Ricky Martin, după ce a anunțat că divorțează de soțul său. Artistul și Jwan Yosef au fost căsătoriți șase ani

Cine este bărbatul care a vrut să arate ca Ricky Martin?

Bărbatul care a vrut să arate Ricky Martin se numește Francisco Ibáñez. Tânărul este un influencer argentinian, care și-a dorit să arate ca artistul preferat. Fanul artistului a recurs la acest gest după ce mai multe persoane i-au spus că arată ca starul portorican.

În încercarea de a arăta întocmai precum idolul său, tânărul a început procedurile de schimbare a feței. Mai mult, se pare că acesta s-a pus și pe slăbit. Motivația sa a fost atât de mare, încât influencerul a pierdut 100 de kilograme.

Din păcate, în încercarea de a arăta întocmai ca artistul preferat, Francisco Ibáñez și-a pus sănătatea în pericol. În prezent, bărbatul suferă de paralizie facială, confruntându-se cu probleme grave de sănătate.

 „Am căzut în mâini foarte periculoase. Am o mică paralizie pentru că mi s-a rupt un nerv când am fost să mă operez la nas și bărbie. Îmi simt jumătate din față, nu îmi simt nasul, nu îmi simt bărbia, mi-au rupt un nerv”, explică el, potrivit ‘Ce!’.

”Am fost într-un moment foarte trist al vieții mele”

Influencerul înceracă să-și facă dreptate. Din acest motiv, a intentat un proces atât asupra chirurgului cât și asupra clinicii.

”Am fost într-un moment foarte trist al vieții mele. Și am căzut în mâinile unui bărbat care a creat și nevoia din mine, pentru că mi-a dat speranță și acest sentiment mai bun.

Am avut atâtea probleme după aceea încât am întâlnit un alt medic, care a fost cel care a avut grijă de mine în tot acest timp pentru a mă ajuta să reconstruiesc lucrurile rele care mi se făcuseră. A trebuit să-mi scoată buzele recent”, a explicat el.

Te-ar putea interesa și: Ricky Martin ar fi avut o relație cu propriul nepot! Dezvăluiri incendiare, câți ani de închisoare riscă

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
BANII românilor sunt VERIFICAŢI. Guvernul a dat ordin. Au început confiscările
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro