25 mart. 2024 | 08:59

Un avion TAROM, lovit de fulger. Aeronava a revenit de urgenţă pe aeroportul „Henri Coandă”. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

News
Un avion TAROM, lovit de fulger. Aeronava a revenit de urgenţă pe aeroportul
Avion TAROM lovit de fulger

Un avion TAROM a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul „Henri Coandă”, după ce a fost lovit de fulger. Ce s-a întâmplat cu pasagerii, aflați în rândurile următoare.

Aterizare de urgență pe Otopeni

Un Avion TAROM care decolase spre Chișinău în jurul orei 22:10 a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul „Henri Coandă” din București din cauza unei probleme tehnice.

Piloți avionului, un Boeing 737-800NG înmatriculat YR-BGK, au transmis că controlorii de trafic aerian că trebuie să revină de urgență pe aeroport, deoarece avionul a fost lovit de un fulger.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pasagerii au fost transportați cu o altă aeronavă spre destinația lor, în Moldova.

Aterizare de urgență

Aterizare de urgență

Aterizare de urgență după ce un avion Boeing a pierdut o roată în zbor

Un alt incident care se putea finaliza cu o tragedie a avut loc în Los Angeles, acolo unde un avion a pierdut pneul de pe una dintre roți în timpul decolării.

De asemenea, pneul care a sărit a căzut într-o parcare a aeroportului, avariind mai multe autoturisme, din fericire, fără a face victime. Avionul se îndrepta spre Japonia și avea 249 de persoane la bord.

Ușa avionului a căzut în timpul zborului

Mai mult, această aterizare de urgență vine la două luni după un incident în care a fost implicat un alt avion Boeing. La începutul acestui an, ușa din parte stângă a unui avion Boeing 737 MAX 9 al companiei Alaska s-a detașat în plin zbor, astfel provocând depresurizarea aparatului.

Autoritățile america responsabile cu securitatea aviației au deschis mai multe anchete. Un raport al unei comisii independente desemnate de Autoritatea americană a aviaţiei civile a scos în evidență o serie de deficiențe în sistemele de siguranță a producătorului.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro