Un avion de pasageri cu 177 de pasageri s-a rupt în două și a luat foc. Ce s-a întâmplat apoi FOTO

Un avion de tipul Boeing 737-800 s-a rupt în două și a luat foc. În aeronavă se aflau 177 de pasageri, care au intrat în panică, atunci când au realizat ce se întâmplă cu aparatul de zbor. Momentele șocante au avut loc la Istanbul, pe aeroportul internațional, în această miercuri. Autoritățile au intervenit la scurt timp, pentru a le putea oferi călătorilor speriați asistența necesară.

Un avion de pasageri cu 177 de pasageri s-a rupt în două și a luat foc

Accidentul aviatic șocant de miercuri s-a petrecut pe aeroportul internațional din Istanbul, în Turcia. Aparatul de zbor a ieșit de pe pista de aterizare și în clipa de față nu se cunosc foarte multe detalii despre starea posibilelor victime. De asemenea, autoritățile turce au intervenit după foarte puțin timp de când avionul s-a rupt în două bucăți și a izbucnit în flăcări. Momentul a fost demn de scenariul unui fim de groază, deoarece pasagerii nu știau dacă vor scăpa sau nu cu viață.

Un avion de pasageri cu 177 de pasageri s-a rupt în două și a luat foc. Ce s-a întâmplat apoi
O aeronavă cu 177 de pasageri a izbucnit în flăcări după ce s-a rupt în două, în Turcia

Deși avionul ajunsese la sol când s-a petrecut incidentul șocant, acesta s-a rupt în mod spectaculos în două bucați și în imaginile făcute publice se pot observa detaliile terifiante. Aparatul de zbor aparține companiei private Pegasus și la bord se aflau 177 de persoane, atât călători, cât și personal de zbor. Nimeni nu ar fi decedat în urma incidentului din Istanbul.

Ce s-a întâmplat apoi VIDEO

Avionul Boeing 737-800 s-a secționat și a luat foc când a ieșit de pe pista aeroportului internaţional Sabiha Gokcen. Roțile aparatului de zbor ar fi alunecat din pricina condițiilor meteo, pentru că în acele momente ploua torențial. Avionul venea din Izmir, o regiune situată în vestul Turciei, potrivit publicației britanice Mirror. Numărul persoanelor rănite s-a situat la 52 de pasageri, transportați la unități medicale din zona metropolei turce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI