Un arbitru cunoscut și iubita sa au fost înjunghiați mortal! Camerele de supraveghere au surprins imagini tulburătoare

Tragedie în fotbalul italian, după ce un arbitru și iubita lui au fost uciși

O nouă tragedie în lumea fotbalului! Daniele De Santis și iubita sa au fost înjunghiați mortal în locuința din Lecce. De Santis, 33 de ani, era considerat unul dintre cei mai promițători centrali ai fotbalului italian. Poliția a ajuns foarte repede la locul crimei, după ce mai mulți vecini au sunat pentru că au auzit țipete. Au fost descoperite cadavrele lui Daniele de Santis, la etaj, în apropierea scărilor, și al iubitei acestuia, modelul Eleonora Manta, în dormitor.

Pe filmările făcute de camerele de securitate din afara locuinței se aud țipetele victimelor și apoi se vede un bărbat care fuge din locuință

Anchetatorii au primit informații extrem de importante de la martori și au verificat și camerele de securitate din exteriorul locuinței. Imagini tulburătoare, din timpul și imediat după comiterea crimei. S-a putut observa un bărbat cu fața acoperită și un cuțit în mână care fuge din locuință la doar câteva minute după ce s-au auzit țipetele. Acesta avea un rucsac în spate. Nu s-au putut identifica detalii faciale ale criminalului. De asemenea, anchetatorii încearcă să stabilească dacă a fost vorba despre un jaf. Sau dacă autorul a încercat să însceneze varianta unui jaf.

Arbitrul Daniele De Santis și iubita sa, Eleonora Manta

„Cuvintele nu pot exprima durerea pe care o simțim toți cei din Pro Liga, oficiali, cluburi și jucători. Suntem devastați de decesul arbitrului Daniele De Santis și al partenerei sale, Eleonora. Ne amintim zâmbetul lui atunci când era pe teren și pasiunea pe care o avea pentru Serie C, pe care o considera o familie. Violența distruge, iar de această dată ne-a răpit doi tineri cu visuri și ambiții”, a declarat Francesco Ghirelli, președintele Lega Pro.

Daniele De Santis avea nu mai puțin de 170 de meciuri conduse la nivelul ligilor inferioare din Italia. Ar fi trebuit să arbitreze joi partida dintre Monopoli și Modena, din Cupa Italiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI