07 ian. 2024 | 23:16

Un apel l-a lăsat pe un bucureștean fără toată averea. Ce i s-a spus la telefon

Social
Un apel l-a lăsat pe un bucureștean fără toată averea. Ce i s-a spus la telefon
Cum și-a pierdut un bărbat toată averea, după ce a primit un apel telefonic. Ce i s-a transmis când cineva i-a furat seiful.

Un apel primit de un bucureștean sâmbătă, 6 ianuarie 2024, la orele de seară, l-a lăsat fără averea strânsă într-un seif metalic. Ce i s-a spus la telefon l-a alarmat, bărbatul ieșind din locuință pentru a verifica situația ce i-a fost semnalată. Când s-a întors însă, nu mai avea niciun ban.

Ce i s-a spus unui bărbat din Sectorul 4 la telefon, înainte de a i se fura averea

În seara zilei de sâmbătă, 6 ianuarie 2024, un bărbat din Sectorul 4 din București a rămas fără averea strânsă într-o perioadă lungă de timp și depozitată într-un seif metalic, în urma unui apel telefonic. Fapta în cauză ar reprezenta, spun unii, noua metodă a hoților de a sustrage bani sau obiecte de valoare.

Bărbatul a fost apelat telefonic, seara, pentru a i se transmite că autoturismul său a suferit avarii, în urma unei lovituri. Alarmat de situație, românul a ieșit din apartament afară, pentru a verifica cele întâmplate. Nu se știe ce s-a întâmplat cu mașina concret, însă ce a urmat l-a șocat.

Citește și: Noi detalii despre moartea misterioasă a celor două românce din Italia. Ce au făcut cu o seară înainte să fie ucise

Când s-a întors în apartament, a descoperit că seiful cu bani a dispărut

Când a revenit în imobil, bărbatul a descoperit că seiful metalic în care a depozitat, de-a lungul timpului, mai multe sume de bani, în valute diferite, precum și câteva bunuri de valoare a dispărut. Nimic nu părea în neregula. Ușa de la intrare nici nu prezenta urme de aplicare a forței fizice.

Când a descoperit că a rămas fără avere, bărbatul din Sectorul 4 a apelat la Secția 14 de Poliție din București, pentru a semnala că a rămas fără seif, potrivit informațiilor comunicate de Poliția Capitalei.

Ce au descoperit agenții de poliție la apartamentul victimei

„La data de 6 ianuarie, în jurul orei 20:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, i-a fost sustras din locuinţa personală un seif metalic ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute.

Astfel, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul, l-ar fi asigurat, iar când a revenit, a constatat lipsa seifului. Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare”, a transmis Poliția Capitalei duminică, 7 ianuarie 2024.

Citește și: Dacă ușa casei tale are acest tip de cheie, e ca și cum ai lăsa-o deschisă. Verifică imediat

Ce au descoperit agenții de poliție la apartamentul victimei

În urma apelului la 112, la apartamentul bărbatului din Sectorul 4 din București s-au deplasat agenți de poliție de la Serviciul Investigații Criminale împreună cu specialiști criminaliști de la Secția 14 Poliție. Autoritățile au făcut cercetări la fața locului, descoperind că ușa imobilului nu prezenta urme de forță.

În cazul de față a fost deschisă o anchetă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în cadrul căreia specialiștii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, continuă cercetările.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro