Un angajat TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii. Tragedie fără margini

Un angajat TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii. Tragedie fără margini
Angajat TVR mort după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii

Un angajat TVR s-a stins din viață după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii. Cum s-a petrecut totul și cine era bărbatul care a ales să-și ia viața într-un asemenea mod? Care sunt detaliile care se cunosc despre el?

Un angajat TVR, mort după ce s-a aruncat de pe clădirea televiziunii

Un angajat al TVR a murit în cursul după-amiezii de azi, 21 august, după ce s-a aruncat de pe clădirea turn în care funcționează televiziunea publică. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de salvare, dar nu s-a mai putut face nimic în acest caz.

Medicii legiști și anchetatorii ridică probe pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul. Bărbatul avea 53 de ani și se afla în timpul programului, conform unor surse, arată adevărul.ro. Acesta lucra ca șofer.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Noul șef al departamentului Sport din TVR a postat un mesaj în care a confirmat decesului colegului său și a urat condoleanțe familiei îndoliate. „Confirm decesul colegului nostru, este o tragedie fără margini. Condoleanţe familiei îndoliate!, a transmis şi Dorin Chioţea.

„La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare.

Un alt caz șocant

La începutul lunii august un alt angajat a decis să-și ia zilele. Acesta s-a spânzurat în subsolul televiziunii, potrivit coordonatorului serviciului SMURD. Bărbatul era angajat în serviciul tehnic și avea 45 de ani. El a decis să se sinucidă din cauza datoriilor enorme pe care le avea.

„Echipajul SMURD care s-a deplasat la sediul TVR a constatat decesul persoanei pentru care fusese solicitata ambulanta”, a declarat pentru Adevarul, Bogdan Oprita. Reprezentanții Televiziunii veneau atunci cu un mesaj către familie.

Aceștia susțineau că le vor fi alături și din punct de vedere material celor dragi bărbatului care s-a sinucis. „TVR va oferi sprijin material familiei care trece prin aceasta grea incercare si este alaturi de aceasta”, spun reprezentantii Televiziunii. Cazul a fost preluat de reprezentanții Medico-legal, iar poliția a deschis o anchetă pentru a stabili motivele tragediei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI