Un angajat RA-APPS, găsit mort în incinta instituției. Ce spun poliţiştii despre caz

Un angajat RA-APPS, găsit mort în incinta instituției. Ce spun poliţiştii despre caz
Angajat RA-APPS, găsit fără suflare în sediul instituției

În cursul zilei de astăzi, un angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat (RA-APPS), a fost găsit fără suflare în instituție. Ce s-a întâmplat cu bărbatul în vârsta de 56 de ani?

Angajat al RA-APPS, găsit mort în instituție

Astăzi, 17 august 2022, Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București – Secția 2 Poliție, au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgențe 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit mort în incinta unei instituții din Sectorul 1.

Cazul a fost preluat de către anchetatori, însă deocamdată nu există suspiciuni privind o moarte violentă. Surse din cadrul anchetei au declarat ca angajatul RA-APPS a fost găsit la etajul opt al Casei Presei, informează Mediafax.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de polițiști și de prim ajutor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului, fiind nevoiți să declare decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Cel mai probabil, decesul bărbatului în vârstă de 56 de ani ar fi survenit în urma unui stop cardiac. Trupul acestuia a fost transportat la INML pentru necropsie.

Traian Băsescu a fost dat afară din vila RA-APPS

RA-APPS a luat decizia de a apela la instanță pentru a-l da afară din vilă pe Traian Băsescu. Decizia a fost luată pe 1 iunie, după ce fostul președinte al României a refuzat să părăsească locuința, așa că Regia Autonomă Administrația Patrimoniului de Stat a apelat în instanța.

La sfârșitul lunii martie, Traian Băsescu a fost declarat definitiv colaborator al Securității de către instanța supremă. Prin urmare, RA-APPS i-a transmis acestuia că trebuie să elibereze în termen de 60 de zile, împreună cu familia, vila de protocol în care locuiește.

”Persoanele beneficiare de prevederile Legii nr. 406/2001 îşi pierd drepturile acordate de la data rămânerii definitive a hotărârii prin care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securității sau de colaborator al acesteia și, în consecință, contractul de folosință a locuinței încetează. În aceste condiții, atât titularul, cât și membrii familiei acestuia au obligația de a elibera locuinţa în termen de 60 de zile de la încetare”, se arată în precizarea RA-APPS de la acel moment.

Citește și: Secretul nebănuit al lui Ceaușescu. Ce se ascunde, de fapt, sub Palatul Primăverii din Capitală. Descoperire uluitoare

Urmăriți Playtech.ro și pe