Un actor celebru, acuzat de viol. Trei femei i-au căzut victime. Cine erau acestea

Un actor celebru este acuzat că ar fi violat trei femei

Un actor cunoscut este acuzat de viol. Acesta ar fi comis faptele între anii 2001 și 2003. Despre cine este vorba și ce spune avocatul său?

Actor celebru acuzat de viol!

Actorul din show-ul ’70 este acuzat de viol. Danny Masterson ar fi violat trei femei între anii 2001 și 2003, conform biroului procurorului din districtul Los Angeles, citat de nytimes.com. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a violat o femeie de 23 de ani pe care a invitat-o în locuința sa din Hollywood Hills în perioada octombrie-decembrie 2003, conform sursei citate. A doua sa victimă a fost o femeie de 28 de ani, precum și o altă femeie în vârstă de 23 de ani.

Conform informațiilor victimelor lui Danny, toate au fost ademenite în casa vedetei. Pedeapsa actorului se ridică la 45 de ani de închisoare, dacă este condamnat. Artistul este cunoscut lumii întregi pentru rolul Steven Hyde în „That’s 70s Show” între 1998 și 2006 și pentru cel din comedia Netflix „The Ranch”, înainte de a fi concediat în 2017. „Masterson este nevinovat şi suntem convinşi că va fi exonerat, când toate dovezile vor ieşi la suprafaţă şi martorii vor avea ocazia să depună mărturie”, a declarat cel care îl reprezintă în instanță.

„Oamenii care-l cunosc știu că afirmațiile sunt false”

Avocatul său susține că acuzațiile oamenii care îl cunosc pe actor știu că afirmațiile sunt false.

„Evident, domnul Masterson și soția sa sunt într-un șoc complet, considerând că aceste acuzații vechi de aproape 20 de ani se soldează brusc cu o condamnare, dar atât el cât și familia lui sunt liniștiți acum știind că în final adevărul va ieși la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul și știu că afirmațiile sunt false”
Tom Mesereau, avocatul lui Masterson

Reinold Mueller, procurorul adjunct al districtului, din cadrul Diviziei Crimelor Sexuale, urmărește cazul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI