Umilință totală pentru Costin Mărculescu. De ce suferea, de fapt, de depresie

Umilință totală pentru Costin Mărculescu. De ce suferea, de fapt, de depresie
Umilință totală pentru Costin Mărculescu. De ce suferea, de fapt, de depresie

Ies la iveală detalii dureroase legate de viața lui Costin Mărculescu. Regretatul actor a murit acum câteva zile, potrivit anchetatorilor, dar a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi, când pompierii i-au spart ușa pentru a pătrunde în locuință, în urma apelului vecinilor la 112. De ce suferea de depresie și care a fost evenimentul care l-a devastat total, în continuare.

Iubita l-a părăsit și s-a căsătorit cu altul

Renumitul actor nu și-a revenit niciodată după tristul episod în care a fost părsit de iubită, au declarat surse pentru cancan.ro. Mai mult, Mărculescu ar fi intrat în depresie după ce femeia s-a măritat, la scurt timp, cu altul. Cristina Canela, fost model, și în prezent actriță, și regretatul actor au format un cuplu timp de trei ani de zile. Inevitabilul nu a întârziat să apară, și așa se face că anul trecut ea l-a părăsit.

Ulterior, nereușind să facă față suferinței, Mărculescu ar fi intrat în depresie. Nimeni nu a putut să îi vină în ajutor pentru a depăși șocul întrucât o iubea foarte mult pe Cristina.

Înainte de a-l cunoaște pe actor, femeia a avut o relație de aproximativ un an cu un tânăr din Focșani.

Costin Mărculescu avea și alte probleme de sănătate

După tragicul incident Cristina i-a trimis un mesaj prezentatorului „Xtra Night Show“, Dan Capatos, dezvăluind și alte probleme de sănătate ale fostului partener. Potrivit spuselor femeii, afecțiunile cardiace i-au dat multe bătăi de cap de-a lungul anilor lui Costin Mărculescu.

„El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el“, a susținut Cristina Canela.

Spusele ei au fost confirmate de Mara Bănică, care a avut o relație apropiată cu reputatul actor.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmpla ceva. (…) Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă.

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea, de la aburi. E posibil să fi făcut infarct. Dar lucrurile astea le va stabilit necrologul, de îndată ce îi va face autopsia“, a declarat Mara în cadrul Observator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI