Radu Mazăre, momente grele în închisoare. Ce a ajuns să cumpere cu 500 de lei. ”Se supără dacă pățește asta!”

Radu Mazăre, momente grele în închisoare. Ce a ajuns să cumpere cu 500 de lei. ”Se supără dacă pățește asta!”
Ce a ajuns să cumpere Radu Mazăre cu 500 de lei?

Radu Mazăre are parte de clipe grele în închisoare! Ce se întâmplă acum cu fostul edil al Constanței și ce și-a cumpărat de 500 de lei? Achizițiile au șocat pe toată lumea.

Ce și-a cumpărat Radu Mazăre de 500 de lei în închisoare

Radu Mazăre continuă să-i surprindă pe gardieni. Fostul edil al Constanței se află la Penitenciarul Rahova unde-și ispășește pedepsa meritată. Cumpărăturile pe care le face șocheză pe toată lumea, iar comparația dintre el și ceilalți deținuți nici nu mai încape în discuție. Mazăre și-a pus mereu amprenta oriunde s-a aflat, lucru pe care l-a făcut chiar și în spatele gratiilor. Majoritatea au găsit multe asemănări între atitudinea lui și a lui Cristi Borcea.

Amândoi au continuat să aibă o viață relaxată și în închisoare. Lucrurile au mers mai bine pentru soțul Valentinei Pelinel însă, pentru că abia s-a eliberat. Dacă de Borcea se zvonea că a avut o relație bună cu colegii de celulă și că s-a înțeles chiar bine cu unii din ei, Mazăre se află la polul opus. Cel din urmă îl evită chiar și pe colegul de celulă, stă cât mai retras și se supără extrem de tare când cineva i se adresează ironic.

Ce și-a cumpărat Radu Mazăre de 500 de lei?
Ce și-a cumpărat Radu Mazăre de 500 de lei?

„A plătit în jur de cinci milioane de lei vechi”

”Nu prea îi place să fie laolată cu mai multe persoane. Comparativ cu Dragnea, care trece în închisoare drept un bărbat comunicativ, el este introvertit și încearcă să-l evite chiar și pe colegul de celulă. Mai mult, se și supără dacă, în anumite cazuri, i se vorbește cu ironie”, au dezvăluit persoane de la fața locului, conform wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, recent a șocat pe toată lumea cu noile achiziții. După un târg de carte organizat a Rahova, fostul primar al Constanței și-a cumpărat un număr impresionant de volume. ”A luat două pungi de cărți și a plătit în jur de cinci milioane de lei vechi, adică 500 de lei. A zis că el vrea să citească”, a mai spus sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe