Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Diego Maradona. S-a îngrăşat enorm şi abia mai poate să meargă

Diego Maradona s-a îngrășat și se deplasează cu dificultate

Diego Maradona se află în perioada de recuperare după ce în luna iulie a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi. Fostul campion mondial are în continuare probleme de sănătate, s-a îngrășat foarte mult și a fost nevoit să renune la funcția de antrenor al echipei Dorados de Sinaloa, din Mexic.

Diego Maradona s-a îngrășat și se deplasează cu dificultate

El Pibe D’oro a avut probleme serioase la genunchi și a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală în luna iulie. Operația a fost făcută într-un spital din Buenos Aires, iar medicii au fost mulțumiți de modul în care a decurs intervenția. Maradona a fost ulterior externat, dar în spațiul public au apărut informații potrivit cărora fostul campion mondial nu se mai poate deplasa aproape deloc. Pentru a le demonstra fanilor că este bine, argentinianul s-a filmat și le-a transmis că se poate deplasa pe prorpiile picioare. El le-a arătat genunchiul operat și s-a ridicat în picioare. Pe filmare se observă însă că se deplasează cu dificultate.

„Astăzi pot să merg ca atunci când aveam 15 ani. Le mulțumesc tuturor celor care au grijă de mine”, transmitea Maradona la scurt timp după oeprație. Chiar dacă operația a decurs cu succes, Maradona are în continuare probleme cu greutatea. S-a îngrășat foarte mult și problemele la genunchi ar putea recidiva din această cauză.


Diego Maradona ar putea fi noul antrenor al echipei Gimnasia La Plata, din prima ligă argentiniană. În țara natală a mai antrenat Textil Mandiyu, Racing Club și CD Riestra. De asemenea, a fost selecționerul echipei naționale a Argentinei în perioada octombrie 2008 – iulie 2010.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI