17 apr. 2024 | 09:26

Ultimele momente din viaţa Mirelei, femeia găsită fără viaţă lângă A1. Ce ar fi făcut turcul în ziua în care ar fi omorât-o: „I-a spus că ajunge în Bucureşti”

Social
Ultimele momente din viaţa Mirelei, femeia găsită fără viaţă lângă A1. Ce ar fi făcut turcul în ziua în care ar fi omorât-o:
Ultimele momente din viaţa Mirelei, femeia găsită fără viaţă lângă A1. Ce ar fi făcut turcul în ziua în care ar fi omorât-o: "I-a spus că ajunge în Bucureşti"

Detalii noi despre turcul care a ucis-o cu sânge rece pe Mirela, femeia găsită fără viaţă lângă A1. Deși la început a negat că ar avea vreo legătură cu crima, ulterior a recunoscut că el este vinovatuș. Ce a făcut în ziua în care a tranșat-o pe româncă și de ce a ajuns în stare de așa ceva.

Ultimele ore din viața femeii ucise de turc

Turcul și Mirela se cunoșteau de mai bine de trei ani, de pe vremea când românca lucra la un salon de masaj erotic. Cam Abdul Cadâr frecventa des acea locație și așa a ajuns să fie foarte apropiat de femeia pe care a ucis-o.

Bărbatul o ajuta constant din punct de vedere financiar, la fel cum a făcut și la începutul lunii martie. Inițial, i-ar fi împrumutat suma de 700 de lei, iar aceasta ar fi crescut considerabil și a ajuns să îi datoreze 10.000 de lei. Ca garanție, ar fi cerut actul de identitate, fiind pentru prima dată când a procedat în acest fel cu ea.

Cei doi au stabilit să se întâlnească, după ce presupusul partener de viață al femeii i-ar fi zis că vrea să o vadă, dar nu voia să îi ceară banii. A acceptat invitația lui, a plecat de acasă și acela a fost ultimul moment în care sora ei a mai văzut-o.

”Înainte să plece de acasă a sunat-o el. Și i-a spus că ajunge în București în 40 de minute. Și a întrebat-o dacă vrea să se vadă. Mirela i-a răspuns că nu poate să se vadă cu el pentru că nu are banii pe care trebuia să îi înapoieze. Iar el i-a spus că nu voia banii la acel moment, voia doar să se vadă cu ea”, mai povestește femeia.

Încă de la început, sora Mirelei a simțit că ceva rău se va întâmpla. Când a realizat că aceasta nu mai vine și nu îi mai funcționa nici telefonul, a devenit suspicioasă și a încercat să dea de presupusul iubit al victimei. Acesta era și el de negăsit, pentru că își închisese telefonul mobil.

Cum îl apără avocatul pe turc

Se pare că turcul era obișnuit cu astfel de împrumuturi, pentru că Mirela nu era prima femeie pe care o ajutase cu bani și căreia îi oprise actele de identitate. Dacă acestea nu reușeau să îi înapoieze datoriile, începea să le șantajeze și să le umilească.

„Tot timpul aşa făcea, cu toate fetele. Zicea că se cunoaşte cu ele, că sunt iubitele lui  şi, după aceea, dacă nu îi convenea lui tot timpul le şantaja, le scotea fel şi fel de poze de pe buletin, le scria datoria”, a dezvăluit sora Mirelei.

Chiar și după ce familia Mirelei a apelat la ajutorul poliției și a precizat că-l bănuiește pe turc, oamenii legii nu au căutat victima la casa lui. La 10 zile de la dispariție, acesta a încercat să înapoieze actele femeii pe care a ucis-o, ceea i-a ridicat noi semne de întrebare surorii acesteia, mai ales pentru că avea o atitudine ciudată.

„20 de minute m-a ţinut ca să îmi dea buletinul surorii mele, să îi spun unde trebuie să meargă la audieri pentru că el urmează să plece din Bucureşti, el vrea la audieri. Eu întrebam de sora mea dacă ştie, el tot evita, că el vrea la audieri, vrea la audieri”, a mai spus sora Mirelei.

În urmă cu câteva zile, bărbatul și-a recunoscut fapta. Turcul a recunoscut că a lovit-o pe femeie în cap cu un scaun după o ceartă legată de banii pe care îi împrumutase de-a lungul anilor. El a susținut că nu a intenționat să o ucidă, dar văzând-o moartă, a decis să îi dezmembreze trupul și să îl arunce pe un câmp.

În casa și în grădina sa era un mare haos. Experții criminaliști și-au dat seama că i-a tranșat cadavrul Mirelei și a spălat pereții și podelele pentru a-și acoperi urmele. Un detaliu l-a dat, însă, de gol. El lăsase în coșul de gunoi o pungă de plastic transparentă cu pete de sânge.

Chiar și așa, avocatul îi ia apărarea. Acesta spune că a avut o asemenea reacție în condiții de stres. Mai mult, solicită acum efectuarea unei expertize psihiatrice.

„A indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, cum a stat şi a descris toate aceste probleme. A lovit-o la starea de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut”, a precizat Marian Grigore, avocatul inculpatului, potrivit observatornews.ro.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Obligație totală în România. S-A DAT ORDIN direct de la Guvern: Deja avem o creştere
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro