Ultimele imagini cu Matthew Perry în viaţă. Detaliul care a ieşit în evidenţă, unde a fost văzut ultima oară actorul din Friends

de: Stan Nicu
29 10. 2023

Avem ultimele imagini cu Matthew Perry în viaţă. Care este detaliul care a ieşit în evidenţă, unde a fost văzut ultima oară actorul din Friends. Vestea că actorul Matthew Perry a murit, la doar 54 de ani, înecat în propria cadă, a picat ca un trăsnet pentru apropiații și fanii îndrăgitului actor.

Cum a fost surprins Matthew Perry în ziua în care a decedat

Matthew Perry este cel care va fi ținut minte pentru totdeauna ca Chandler Bing din legendarul sitcom ”Friends”. Acesta a fost găsit mort, sâmbătă, în jacuzzi-ul din propria casă.

Ultimele imagini cu el în public au fost surprinse de paparazzi chiar în ziua morții și îl arată pe actor îmbrăcat leger, purtând pantaloni scurți și un tricou de bumbac. De asemenea, actorul era vizibil obosit și ținea în mână un pahar de suc.

De asemenea, utima postare a lui Matthew Oerry de pe Instagram pare de-a dreptul o premoniție. Acesta s-a pozat seara, în jacuzzi-ul în care a și murit câteva zile mai târziu, având și un comentariu la fotografie.

Citește și: Ultima postare a lui Matthews Perry care a uimit fanii

Fanii actorului, îndurerați

”Deci, apa călduță care clipocește în jurul vostru nu vă face să vă simțiți bine. Sunt Mattman”, scria atunci actorul.

Mulți dintre cei 8,1 milioane de urmăritori online pe care îi avea îndrăguitul actor au comentat și și-au exprimat regretul imens.

”L-am dezamăgit. În tot acest timp, el cerea ajutor și noi nu am înțeles! Semnalul lui Batman? – semn de neliniște și țipăt după ajutor”, a comentat o fană, referindu-se la asocierea dintre Mattman și Batman.

Matthew Perry a fost găsit mort în cada de baie, sâmbătă. Nu există indicii care să sugereze un act criminal și, în plus, nu sunt semne că actorul ar fi practicat vreun joc interzis, iar la fața locului nu s-au găsit droguri.

Cum a murit Matthew Perry

Se pare că moartea ar fi survenit prin înec, însă în urma unui infarct. Însă, fanii actorului au fost șocați când și-au adus aminte de ultima postare a îndrăgitului actorului, care parcă avea să prevestească totul.

Matthew Perry și-a uimit fanii de pe Instagram cu ultima postare. Astfel, Matthew Perry a postat în urmă cu cinci zile o fotografie în care apare stând într-un jacuzzi, noaptea, în timp ce poartă căști și admiră orașul.

Citește și: Actorul care era să moară din cauza drogurilor

Matthew Perry a fost sincer public cu privire la problemele sale cu drogurile și alcoolul. El a ajuns pentru prima dată la dezintoxicare în 1997 pentru ceea ce s-a spus atunci că avea- o dependență de medicamente pentru durere după un accident de schi jet.