Ultima oră! Un copil de doi ani și-a împușcat mortal tatăl în Florida. Cum a reușit micuțul să-și omoare părintele

Ultima oră! Un copil de doi ani și-a împușcat mortal tatăl în Florida. Cum a reușit micuțul să-și omoare părintele
Echipele de salvare au ajuns la fața locului Poză ilustrativă

Numărul crimelor din SUA a explodat în ultima perioadă, iar cea mai recentă este cea comisă de un copil de 2 ani, în Florida. Potrivit primelor informații, băiețelul a fost lăsat nesupravegheat, iar inevitabilul s-a produs. Pe 26 mai, Poliția s-a deplasat la casa victimei de lângă Orlando, în centrul Floridei, după ce fost alertată printr-un apel telefonic la numărul unic de urgență.

Ce au găsit oamenii legii în casa victimei

În momentul sosirii la locul tragediei, autoritățile au găsit-o pe soția victimei, în timp ce îi făcea masaj cardiac soțului său, Reggie Mabry, lovit de un glonţ, în speranța de a-l ține în viață până când vor ajunge salvatorii.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani a murit ulterior la spital, medicii nereușind să-i salveze viața. Pentru că nu a apucat să facă nicio declarație, Poliția a crezut în primă instanță că este vorba despre o sinucidere, dar, de fapt, băiatul cel mare al familiei a dezvăluit că tatăl său a fost ucis de fratele cel mic cu o pușcă lăsată nesupravegheată.

Potrivit documentelor strânse de autorități, bărbatul se afla la calculator, în timp ce copilul de doi ani a luat pistolul dintr-un ghiozdan lăsat nesupravegheat și și-a împușcat tatăl din spate. În momentul teribilei crime, toți cei cinci membri ai familiei, inclusiv o fetiță de cinci luni, se aflau în aceeași cameră.

În urma morții soțului ei, poliția a arestat-o pe Ayala, în vârstă de 28 de ani, pentru ucidere involuntară, deținere de armă de foc de către un infractor condamnat și încălcare a termenului de probațiune.

Cei doi părinți aveau mai multe antecedente penale, fiind eliberați condiționat. Aceștia au fost acuzați în mai multe rânduri de mai multe infracțiuni, printre care, neglijare a copiilor și consum de substanțe periculoase.

„Proprietarii de arme care nu le depozitează în siguranţă sunt doar la o fracţiune de secundă distanţă de aceste tragedii”, a transmis un șerif.

Trei copii, rămași la voia sorții

Din păcate, viitorul copiilor rămași singuri pare sumbru, cel mai probabil, aceștia vor fi fi dus în plasamente. Potrivit șerifului, micuții și-au pierdut ambii părinți, tatăl fiind mort, iar mama reținută în pușcărie.

„Acum acești copii și-au pierdut ambii părinți. Tatăl lui este mort. Mama lui este în închisoare. Și un băiat trebuie să trăiască știind că și-a împușcat tatăl.”, și-a exprimat regretul oficialul.

Potrivit presei internaționale, această crimă a devenit cunoscută cu ocazia dezbaterii privind controlul armelor din Statele Unite, în urma unei serii de împușcături, printre care și cea care a făcut 19 copii morți într-o școală din Texas, pe 24 mai.